عباسعلی کیومرثی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی عصر اترک، نسبت به مقدار مصرفِ روزانه گوشت در این شهرستان اظهار داشت: مصرف روزانه گوشت در شهرستان شیروان باتوجهبه افزایش قیمت آن در چند سال اخیر افت کرده است.
رئیس اتحادیه قصاب و مرغفروشان شهرستان شیروان ادامه داد: در ۵ یا ۶ سال گذشته روزانه ۱۰۰ رأس گوسفند در کشتارگاهها کشتار میشد؛ اما اکنون به تعداد ۴۰ راس در روز رسیده است.
وی به قیمت گوشت در شهرستان شیروان پرداخت و گفت: قیمت گوشت گوسفندی ران و راسته ۶۴۰ هزار تومان، گوشت گاوی ۵۰۰ هزار تومان و میش به قیمت ۴۰۰ هزار تومان در این اتحادیه مصوب شده است.
کیومرثی مبنای قیمتگذاری گوشت را بر اساس پیر و جوان بودن دام زنده دانست و تصریح کرد: باتوجهبه واردات دام از کشورهایی نظیر افغانستان، ارمنستان و... قیمت دام زنده که در چند ماه قبل حدوداً ۳۲۰ هزار تومان بود به حدود ۲۷۰ هزار تومان رسیده که نشاندهنده افت قیمت آن است.
رئیس اتحادیه قصاب و مرغفروشان شیروان در خصوص این که چه درصدی از گوشت استان در این شهرستان تأمین میشود، گفت: به واسطه این که این شهرستان دارای دامداری و مرغداریهای زیادی نسبت به دیگر شهرستانهای استان است، بنابراین حدود ۶۰ الی ۷۰ درصد گوشت استان در شیروان تأمین میشود.
وی در ارتباط با صادرات گوشت از شیروان ادامه داد: دام و گوشت تولیدی شیروان به شهرهایی نظیر مشهد، تهران، شهرهای استان مازندران، جنوب و از آنجا به کشورهای حوزه خلیجفارس صادر میشود.
رئیس اتحادیه قصاب و مرغفروشان شیروان در خصوص تفاوت کیفیت گوشت شهرستان شیروان نسبت به دیگر شهرهای استان اظهار کرد: کیفیت گوشت شیروان نسبت به بقیه شهرها بهتر است که در رأس آن گوشت منطقه کوه شاه جهان چون علوفه بهتری دارد، سرآمد همه آنها است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در بحث توزیع گوشت مرغ مشکلاتی داریم که با کمک اداره صمت، جهاد کشاورزی و فرمانداری قابلحل است که خواهشمند این موضوع هستیم.
انتهای خبر/ ح
0 نظر