شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۵/۳/۲۰۲۴

آیا تمایل دارید در کانال عصر عضو شوید؟

سرویس گفتگو | کد خبر: ۲۸۲۰۳۹۶
تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۳/۲۷ - ساعت ۱۳:۳۱
معاون وزیر آموزش و پرورش در گفتگوی اختصاصی با عصراترک:

کلاسهای آمادگی سنجش هوش مبنای علمی و قانونی ندارند

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: کلاس‌های آمادگی سنجش هوش آزمون پایه هفتم مبنای علمی و قانونی ندارند و کمک اضافه ای نمی توانند به دانش آموزان داشته باشند.
کلاسهای آمادگی سنجش هوش مبنای علمی و قانونی ندارند,

فاطمه مهاجرانی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان  در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار عصراترک با اشاره به تبلیغات برخی مؤسسات در مورد برگزاری کلاس‌های آمادگی سنجش هوش آزمون پایه هفتم مدارس استعداد‌های درخشان اظهار کرد: آزمون ورودی پایه هفتم مدارس استعداد‌های درخشان صرفاً سنجش هوش است و هرگونه برگزاری کلاس غیرقانونی است.

 

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان افزود: این کلاسها به فراوانی وجود دارند، طبیعتا ما مرجع برخورد نیستیم، بلکه با انجام اطلاع رسانی که این کلاس ها مبنای علمی و قانونی ندارد و کمک اضافه ای نمی توانند به دانش آموزان داشته باشند، در جهت آگاه سازی والدین می توان اقدام کرد.

 

مهاجرانی گفت: مدارس استعدادهای درخشان در سه شهر خراسان شمالی از جمله بجنورد، شیروان و اسفراین دایر هستند.

 

وی با اشاره به اینکه مدارس استعدادهای درخشان در سطح جایگاه استانی وضعیت مطلوبی دارند، گفت:  انتظار این است باتوجه به اینکه کیفیت حد مشخصی ندارد، با برنامه ریزی های انجام شده، وضعیت مدارس از شرایط کنونی که قرار دارد بهتر شود.

 

معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: پیشنهادهایی جهت تاسیس مدارس استعدادهای درخشان در سایر شهرستان های خراسان شمالی مطرح شده، اما براساس اصول علمی و کیفی ترجیح براین است تا از گسترش بی رویه آن جلوگیری شود.

 

این مقام مسئول تعداد مدارس استعدادهای درخشان در سراسر کشور  را 670 مدرسه اعلام کرد و افزود: این مدارس در سال تحصیلی 98-97  پذیرای یکصدوچهارده هزار دانش آموز هستند.

 

وی خاطر نشان کرد: برای سال تحصیلی جدید 16 هزار و 500 دانش آموز در پایه هفتم و 12 هزار در پایه دهم به صورت تکمیل ظرفیت پذیرش خواهند شد.

 

مهاجرانی همچنین تاریخ برگزاری آزمون ورودی برای پایه هفتم را در روز سی ام خرداد و برای پایه دهم را  روز سی و یکم خرداد 98 اعلام داشت.

 

وی همچنین در رابطه با طرح یکسان سازی مدارس گفت: مدارس استعدادهای درخشان مربوط به دانش آموزان با نیازهای ویژه هستند و وجودشان الزامی است، امید داریم روزی برسد که اقتصاد آموزش ما توسعه یافته شود و نیازی به استعداد درخشان مجزا نداشته باشیم.

 

 

وجود مدارس استعدادهای درخشان الزامی است

 

مهاجرانی خاطر نشان کرد: در استعدادهای درخشان مبنا و فلسفه دانش آموزانی هستند که باید بیش از دیگران به آنها خوراک علمی داده شود و چنان چه این کار انجام نگیرد شاید به سمت و سوی دیگری کشیده شوند.

 

این مقام مسئول وجود مدارس استعدادهای درخشان را الزامی خواند و گفت: در رابطه با ابزار ورودی تلاش بر این بود که آزمون از سمت پیشرفت تحصیلی به سمت هوش برده شود.

 

مهاجرانی از برگزاری المپیاد کسب و کار برای اولین بار در کشور از مهر 98 خبر داد و گفت: همچنین المپیاد اقتصاد و مدیریت جهت نخبه سازی در سایر حوزه ها نیز در دستور اجرا قرار دارد.

 

انتهای پیام/ رحمانی

خوانندگان محترم سایت خبری تحلیلی عصر اترک، شما می‌توانید سوژه های خود را به برای ما ارسال کنید تا پس از تأیید با نام شما در سایت و کانال عصراترک درج شود.

شماره تماس با سایت خبری تحلیلی عصر اترک:

058-32230729 - 058-32288068

ارتباط با سردبیر سایت در پیام رسان تلگرام

ارتباط با سردبیر سایت در پیام رسان سروش

آدرس پست الکترونیکی: info@atraknews.com


با تشکر
نظر شما ثبت و پس از بررسی انتشار میابد.
ارسال نظر
نام :
ایمیل
نظر
پایگاه خبری تحلیلی عصر اترک