مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: مصرف ماهی در این استان دو کیلوگرم پایینتر از میانگین کشوری است.
غلامرضا حجی پورامروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بجنورد اظهار کرد: میانگین مصرف ماهی در کشور 9 کیلوگرم بوده که این رقم در خراسان شمالی هفت کیلو و صد گرم است.
وی بیان داشت: ازاینرو سرانه مصرف ماهی در استان خراسان شمالی پایینتر از میانگین کشوری است که باید به سمت افزایش مصرف ماهی رفت.
مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: البته مصرف ماهی در سالهای اخیر در استان نسبت به قبل افزایش خوبی داشته است.
وی توضیح داد: سرانه مصرف انواع ماهی در استان خراسان شمالی 10 سال قبل یک کیلوگرم بود که اکنون به هفت برابر آن مقطع افزایشیافته است.
حجی پور از ماهی بهعنوان غذای سلامتی یادکرد و گفت: مصرف ماهی باعث پیشگیری از بیماریهای مختلف نیز می شود.
به گفته وی مصرف گوشت ماهی سبب تقویت بینایی چشم، کاهش انواع آلرژیها و بهینه کردن گردش خون میشود.
مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از این استان بهعنوان یکی از استانهای مستعد پرورش ماهی یادکرد.
وی بیان داشت: اساسا خراسان شمالی با دارا بودن ظرفیتهای آبی ازجمله سدها، مستعد پرورش ماهیان است.
حجی پور با اشاره به بیشترین تولید ماهی در استان هم اظهار کرد: در حال حاضر شهرستان شیروان بیشترین ظرفیت تولید ماهی در بین شهرستانهای خراسان شمالی را دارد.
وی خاطرنشان کرد: شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی خراسان شمالی آماده هرگونه همکاری برای سرمایهگذاری بخش خصوصی در استخرهای پرورش ماهی است.
انتهای پیام/63002/خ20