حالت تاریک
  • جمعه, 1404/05/31 شمسی | 2025/08/22 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
۹۰درصد قطعی‌های برق شیروان طبق زمان‌بندی است
رئیس اداره برق شهرستان شیروان:

۹۰درصد قطعی‌های برق شیروان طبق زمان‌بندی است

رئیس اداره برق شهرستان شیروان در رابطه با گلایه مردمی مبنی بر این اینکه گاهی قطعی‌ها خارج از زمان‌های اعلام شده انجام می‌شود، گفت: زمان‌بندی در ۹۰ درصد اوقات رعایت می‌شود و این قابل‌رصد است.

 مرتضی رحیمی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» گفت: ورود جبهه هوای گرم به کشور و همچنین ماندگاری این سامانه و از طرفی هم کاهش نزولات آسمانی، باعث کاهش تولید برق نیروگاه‌های برق آبی شده است.

 وی ادامه داد: لذا جهت پیشگیری از خروج نیروگاه‌ها از مدار تولید، به دلیل فشارهای زیاد دیسپاچینگ ملی برنامه‌هایی برای کاهش مصرف و رفع ناترازی پیش‌بینی‌شده که روزانه در اختیار مردم قرار داده می‌شود.

 رئیس اداره برق شهرستان شیروان بیان داشت: برنامه قطعی‌های برق از جمله مدیریت بار در بخش کشاورزی، کاهش ساعت کاری ادارات، کاهش مصرف در بخش صنایع و همچنین قطع برق در بخش خانگی، لکن طی هفته‌های گذشته و به دلیل افزایش بی‌سابقه گرما به‌ناچار در دو نوبت دوساعته قطع شدند.

 این مسئول بیان داشت: با توجه به پیش‌بینی‌های انجام شده که از اواخر هفته سوم مرداد توده هوای گرم به‌مرور از منطقه خارج و در نتیجه قطعی‌ها نیز کاهش پیدا خواهد کرد، این روزها شاهد هوای خنک در استان به همین موجب کاهش قطعی‌ها هستیم.

 رحیمی یادآور شد: همچنین از همشهریان شیروانی خواهشمندیم با کاهش مصرف در بخش سرمایش، استفاده از لوازم پر مصرف در ساعات غیر پیک همراه ما باشند تا بتوانیم این بحران را پشت سر بگذاریم.

 رئیس اداره برق شهرستان شیروان در پاسخ به این گلایه مردمی مبنی بر این اینکه گاهی قطعی‌ها خارج از زمان‌های اعلام شده انجام می‌شود، گفت: زمان‌بندی در ۹۰ درصد اوقات رعایت می‌شود و این قابل‌رصد بوده، این در حالی است که قطعی‌های خارج از برنامه و غالباً کوتاه در هفته گذشته به‌خاطر گرمای شدید وجود داشت.

 این مسئول در انتها بیان داشت: از مردم تقاضا داریم برای رعایت مصرف برق در شرایط کنونی استفاده از دور کند در کولرهای آبی، تنظیم درجه کولر گازی روی دمای ۲۵ درجه سانتی‌گراد و استفاده از لوازم نظیر ماشین لباسشویی، ظرف‌شویی، اتو در ساعات غیر پیک داشته باشند تا با خاموشی کمتری مواجه باشیم.

 

 انتهای خبر/ احسان حق‌بین

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!