حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری عصر اترک هستید؟
۴ همت تسهیلات به اصناف استان پرداخت می‌شود
استاندار خراسان شمالی:

۴ همت تسهیلات به اصناف استان پرداخت می‌شود

استاندار خراسان شمالی گفت: با توجه به اجرای برنامه حذف ارز ترجیحی، در راستای حمایت از اصناف پرداخت چهار همت تسهیلات به اصناف استان در دستور کار قرار گرفته که به زودی پرداخت می‌شود.


به گزارش گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک»، بهمن نوری در حاشیه جلسه شورای اداری استان با اشاره به اقدامات دشمنان و اغتشاشگران در کشور در دی ماه اظهار کرد: هدف دشمنان ایران از بروز این وقایع تجزیه کشور و چنگ انداختن به منابع این سرزمین است.

وی در ادامه با تصریح بر این نکته که البته دشمن به دنبال این است تا این واقعه را تکرار کند، تاکید کرد: واقعه دی ماه توسط مردم بی‌اثر شد که باید قدر این مردم را بدانیم.

در عین حال، استاندار خراسان شمالی با اذعان بر این مطلب که باید ریشه این واقعه بررسی شود، عنوان کرد: باید ساز و کاری طراحی شود تا صدای مردم را شنید و از مشقت مردم کاست.

وی تصریح کرد: در این راستا، گلایه مندی‌هایی که از سوی مردم مطرح می‌شوند و قابلیت رفع دارند می‌بایست مدیران نسبت به رفع آنها اقدام کنند و درصورتیکه مدیری نسبت به این مهم بی‌تفاوت باشد بنده بی‌تردید از این مدیر یا مدیران عبور خواهم کرد.

نوری همچنین ریشه مسائلی شامل گرانی، تورم، نوسانات ارزی، جذب نشدن سرمایه گذاری‌های خارجی در کشور را در وجود تحریم‌ها دانست و گفت: سران قوای کشور در تلاش هستند تا نتایج تحریم‌های ظالمانه بر کشور را بی‌اثر کنند.

وی در بخش دیگری از سخن خود به اجرای برنامه حذف ارز ترجیحی در کشور نیز اشاره و اظهار کرد: دولت در این راستا به استانداران استان‌های مرزی اختیار واردات کالاهای اساسی با روش‌های تهاتر و انتقال بدون ارز کالا را داده است که دستگاه‌های اجرایی استان در این زمینه باید نهایت استفاده را انجام دهند.

استاندار خراسان شمالی خاطرنشان کرد: در این زمینه باید از توان ۱۱ شرکت تعاونی مرزنشین استان که احیا شده‌اند، بهره گرفت.

وی همچنین اعلام کرد: در راستای حمایت از اصناف استان نیز با اخذ مجوزی از نهاد ریاست جمهوری به زودی چهار هزار میلیارد تومان تسهیلات به اصناف استان پرداخت خواهد شد.

نوری گفت: این تسهیلات از محل تسهیلات مصوب سفر دولت چهاردهم به استان پرداخت می‌شود که به هر واحد صنفی ۳۰۰ میلیون تومان پرداخت خواهد شد.

وی افزود: اتحادیه‌ها انتخاب خواهند کرد که به کدام واحدهای صنفی این تسهیلات پرداخت شود.

استاندار خراسان شمالی خاطرنشان کرد: پرداخت این تسهیلات به عملکرد حساب بانکی متقاضی منوط نمی‌شود.

افزون بر این، وی از تصمیم دولت برای پرداخت ۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به بخش‌های تولیدی در کشور نیز خبر داد و گفت: دستورالعمل آن به استان‌ها ابلاغ شده است که حال باید سهم استان‌ها از این تسهیلات اعلام شود.

نوری در ادامه به فروشگاه‌های زنجیره‌ای فعال در استان که دفاتر مرکزی و گردش مالی آنها در خارج از استان هستند نیز اشاره و اعلام کرد: آنها را مجاب خواهیم کرد تا حساب‌های خود را به استان انتقال دهند.

وی همچنین درباره مجوزهای بی‌نام نیز اظهار کرد: پیشتر اعلام کرده‌ام که دستگاه‌های اجرایی، رابطی برای پاسخگویی با سرمایه گذاران این مجوزها تعیین کنند که این امر مطالبه جدی بنده از دستگاه‌های اجرایی است.

استاندار خراسان شمالی افزود: عملکرد ادارات را بر این امر ارزیابی خواهم کرد.

علاوه بر این، وی از استرداد ۹۰۰ هکتار زمین ملی استان که در اختیار سرمایه گذارانی قرار گرفته بودند که هیچ عملیات اجرایی در آنها انجام نداده بودند نیز خبر داد و افزود: هنوز استرداد سه قطعه زمین دیگر با مساحت‌های قابل توجه باقی مانده است که باید بازپس گیری شوند.

نوری تصریح کرد: برای زمین‌های مسترد شده باید برنامه تعریف شوند.

وی درباره اختصاص زمین به برنامه جوانی جمعیت در استان نیز بیان کرد: برای اجرای آن، الحاقات زمین به حریم شهرها انجام شده که از آن جمله الحاق قطعی ۴۰۰ هکتار زمین به حریم شهر بجنورد برای ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی است.

استاندار خراسان شمالی درباره مسکن محرومان نیز اعلام کرد: در این زمینه زمین‌هایی جانمایی شده‌اند که معارض دارند و در حال حاضر رفع معارض‌های آنها در دست پیگیری هستند.

وی درباره اجرای طرح پرورش شترمرغ در منطقه رویین شهرستان اسفراین که با تنش اجتماعی در این منطقه نیز مواجه شده است نیز اعلام کرد: توقف اجرای آن را دستور داده‌ام تا پرونده این طرح در استانداری با حضور دستگاه‌های اجرایی مرتبط بررسی شود.

نوری گفت: نتایج بررسی مشخص خواهد کرد که طرح، اجرایی و یا متوقف شود.

انتهای خبر/ قهرمانی

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!