حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/04/31 شمسی | 2025/07/22 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
۲۰ هزار حمله سایبری همزمان با جنگ
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مطرح کرد:

۲۰ هزار حمله سایبری همزمان با جنگ

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در جنگ ۱۲ روزه، یکی از پیچیده‌ترین و گسترده‌ترین حملات سایبری را در کشور شاهد بودیم و بیش از ۲۰ هزار حمله سایبری به کشور شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«عصر اترک»، به نقل از مهر، سید ستار هاشمی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۳۱ تیر ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی وضعیت ارتباطات و ارتقای امنیت شبکه در جنگ ۱۲ روزه و ارائه برنامه‌های این وزارتخانه درباره شبکه ملی اطلاعات و حمایت از کسب و کارهای دیجیتال، گفت: در ابتدا، پیروزی تاریخ‌ساز مردم ایران در نبرد پیچیده با رژیم صهیونیستی را تبریک و شهادت جمعی از فرماندهان و دانشمندان برجسته کشور و مردم بی‌گناه کشورمان در جنگ ۱۲ روزه را تسلیت می‌گویم.

 وی با بیان اینکه ملت ایران در جنگ تحمیلی کار بزرگی انجام داد که از جنس عملیات نبود؛ بلکه از جنس اراده، عزم و اعتمادبه‌نفس بود، اظهار کرد: در برابر عظمت بی‌بدیل ملت ایران سر تعظیم فرود می‌آورم که با همراهی، انسجام و وحدت پای‌کار کشور و نظام ایستادند.

 وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات متذکر شد: در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی هدف ما پایداری، ارتباطات و استمرار خدمت‌رسانی به مردم و کسب و کارهای فعال در زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال کشور با نگاه ایجاد امنیت روانی و حفظ آرامش و رضایت مردم در شرایط بحران بود. همکاری با نهادها و دستگاه‌های اجرایی برای تداوم خدمات عمومی در حوزه‌هایی مانند زیرساخت‌های پرداخت و خرده‌فروشی و حفظ ارتباط مردم با یکدیگر و اطلاع‌رسانی از دیگر اهدافی بود که در این جنگ دنبال کردیم.

 هاشمی بیان کرد: در همان ساعات آغاز جنگ ۱۲ روزه تحمیلی، کارگروه ویژه پایش وضعیت ارتباطات و تداوم خدمات عمومی در حوزه ارتباطات شکل گرفت که این کارگروه هر روز تشکیل جلسه می‌داد. همکاران ما در شرایطی که پیچیده‌ترین حملات ترکیبی در میدان را شاهد بودیم، در محل کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال حضور میدانی داشتند و تلاش شد تا نیازهای شرایط خاص کشور را برای آن‌ها فراهم کنند. تلاش برای حفظ امنیت روانی و تداوم فعالیت زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال هم از جمله اقداماتی بود که اتفاق افتاد.

 وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: البته ما در شرایط جنگ در بحث اقتصاد دیجیتال و اشتغال آسیب دیدیم و ۳۰ درصد کاهش اشتغال داشتیم و تقریباً هر دو روز به‌اندازه یک‌همت به اقتصاد دیجیتال آسیب وارد شد. البته تلاش کردیم منابعی را برای جبران این خسارت‌ها به میزان ۲ همت تأمین کنیم که فرایند در اختیار قراردادن این اعتبار در حال جریان است.

 وی تأکید کرد: پایداری ارتباط در این شرایط که یکی از پیچیده‌ترین و گسترده‌ترین حملات سایبری را در کشور شاهد بودیم، کار ساده‌ای نبود، اما ما همه تلاش خود را در این زمینه انجام دادیم.

 هاشمی ادامه داد: دشمن در کنار حملات نظامی تلاش کرد تا خدمات برخط در خدمت‌رسانی به مردم را متوقف کند و با ۲۰ هزار حمله سایبری از خارج کشور مواجه بودیم، اما تلاش ویژه‌ای برای مدیریت این شرایط انجام شد تا آسیب‌ها را به حداقل برسانیم. در بسیاری از موارد حملات مدیریت شد، البته در مواردی هم آسیب دیدیم.

 وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: خدمات‌رسانی به مردم از سوی شرکت ملی پست و پست‌بانک ایران در آن ایام به طور مستمر انجام شد. همچنین تعامل و همکاری خوبی با وزارتخانه‌ها و نهادهای مختلف داشتیم تا مدیریت تقاضا و توزیع کالاهای اساسی بر اساس ظرفیت‌های فناورانه کشور عملیاتی شود.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!