حالت تاریک
  • جمعه, 1404/06/14 شمسی | 2025/09/05 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
«سرزمین خورشید» گذری بر فرهنگ مقاومت خراسان‌شمالی است
جانشین فرمانده سپاه خراسان‌شمالی:

«سرزمین خورشید» گذری بر فرهنگ مقاومت خراسان‌شمالی است

جانشین فرمانده سپاه خراسان‌شمالی گفت: نمایش سرزمین خورشید به عنوان یکی از برنامه‌های محوری کنگره ۳۰۰۰ شهید خراسان‌شمالی است که با هدف معرفی فرهنگ مقاومت مردم خراسان‌شمالی طی ۱۰ شب روی صحنه می‌رود.

سردار حسین اکبری در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک» با اشاره به اینکه کشور ایران در یک منطقه با جغرافیای سیاسی بسیار حساس قرار دارد که مورد طمع قدرت‌های استعماری کشور است، گفت: بر این اساس دشمن دائما در حال تلاش برای ایجاد تفرقه و ایجاد شبهه بین نوجوان و جوانان و فرهنگ کشور است.

وی ادامه داد: در مقابل این هجمه‌ها برای حفظ فرهنگ ایثار و شهادت باید برای شهدا رهرو تربیت کنیم که از خون هر شهید هزاران رزمنده پرورش پیدا کنند.

جانشین فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان‌شمالی اضافه کرد: بر این اساس برگزاری کنگره‌های شهدا یکی از بهترین برنامه‌هایی است که مورد تأکید مقام معظم رهبری نیز بوده است.

این مسئول با اشاره به اینکه در کنگره‌ها برنامه‌های مختلفی برگزار می شود، افزود: یکی از برنامه های محوری کنگره ۳۰۰۰ شهید خراسان شمالی، برنامه ریزی ۲۱ اجلاسیه شهدا است که ۱۰ اجلاسیه در شهرستان ها و ۱۱ اجلاسیه قشری است که بخشی اجرا و بخشی دیگر در حال اجرا است.

جانشین فرمانده سپاه خراسان‌شمالی برنامه‌ریزی و اجرای نمایش سرزمین خورشید به عنوان یکی از برنامه‌های محوری کنگره ۳۰۰۰ شهید استان با هدف معرفی فرهنگ مقاومت مردم خراسان‌شمالی خواند و گفت: باتوجه به اینکه طبق فرمایشات مقام معظم رهبری مردم منطقه خراسان‌شمالی شجاع و غیور هستند، بنابراین یک کار تحقیقی توسط تاریخ‌دانان استان در دوران مختلف انجام و در قالب یک نمایش دو ساعته به روی صحنه می‌رود.

اکبری بیان داشت: در دوران پیش از اسلام مردم خراسان‌شمالی در قومیت‌های مختلف برای دفاع از مرزهای استان تا پای جان ایستادند و اتحاد را به عنوان رمز مشترک این منطقه به ارمغان آوردند. 

وی گفت: بر این اساس صحنه‌های متنوع از جمله مغول به قلعه جلال‌الدین گرمه، حرکت‌های انقلابی مردم، نقش آیت‌الله مهمان‌نواز بعد از انقلاب، نقش رزمندگان خراسان‌شمالی در دوران دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و انسجام ملی در جنگ ۱۲ روزه به تصویر کشیده شده است.

این مسئول بیان داشت: هدف از این نمایش میدانی این بوده که ایستادگی و مقاومت عزت‌آفرین خواهد بود و اگر بخواهیم از کشورمان و آرمان‌ها دفاع کنیم باید روحیه شجاعت، ایستادگی و تسلیم‌ناپذیری در برابر ظلم که در گذشتگان ما بوده را علی رغم تمام تبلیغاتی که بیگانگان دارند، به نمایش بگذاریم.

وی اضافه کرد: اجرای نمایش توسط مؤسسه اوج انجام می‌شود که به صورت تیم حرفه‌ای هستند و باتوجه به جذابیت موضوع پیش‌بینی شده تا طی هر شب ظرفیت ۱۰ هزار حضار فراهم شود.

اکبری ابراز داشت: نمایش سرزمین خورشید از روز شنبه ۱۵ شهریور ماه به مدت ۱۰ شب تا ۲۴ شهریور ماه جنب دهکده مقاومت بسیج بجنورد اجرایی خواهد شد و حضور برای عموم مردم آزاد است.

جانشین فرمانده سپاه خراسان‌شمالی در انتها گفت: نکته قابل توجه این است که با توجه به موضوع نمایش و پیش‌بینی استقبال بی‌نظیر مردم برای حضور و جهت کنترل ترافیک در محدوده مشخص از مردم تقاضا داریم که از وسیله نقلیه عمومی استفاده کنند 

مصاحبه از آرزو رحمانی

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!