حالت تاریک
  • جمعه, 1404/06/14 شمسی | 2025/09/05 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
مصرف بهینه انرژی مسئولیت اجتماعی ماست
امام جمعه اسفراین:

مصرف بهینه انرژی مسئولیت اجتماعی ماست

امام جمعه شهرستان اسفراین گفت: مصرف بهینه انرژی مسئولیت اجتماعی است و اقدامی در جهت خدمت به مردم می‌باشد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» از اسفراین، در خطبه‌های این هفته نماز جمعه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد موسوی جاجرمی، با توجه به آیات قرآن و سیره پیشوایان دینی، بر تقوای الهی و اهمیت وحدت و همدلی میان مسلمانان تأکید کرد.

امام جمعه اسفراین در خصوص بانکداری اسلامی نیز گفت: انتظار می‌رود که بانک‌ها با ارائه تسهیلات و وام‌های حمایتی به جوانان، به رفع معضلات جمعیت و حفظ امنیت کشور کمک کنند.

موسوی جاجرمی با تأکید بر اهمیت انصاف در کار و کمک به نیازمندان، از کسبه بازار خواست تا در معاملات و تعاملات خود با مردم، انصاف را رعایت کنند و به سلامت بازار کمک نمایند.

موسوی جاجرمی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع صرفه‌جویی در مصرف آب و برق اشاره کرد و گفت: صرفه‌جویی در این موارد خدمت به خود و دیگران است. به ویژه کسبه محترم باید به این نکته توجه کنند که مصرف برق آنها باعث آزار دیگران نشود.

وی همچنین به ضرورت جبران کم‌آبی و استفاده از پساب‌ها برای جبران نیاز صنایع اشاره کرد و خواستار توجه مسئولین به طرح ملی سرانی برای تأمین آب شرب و کشاورزی شد.

این مسئول، با اشاره به وفاداری مردم ایران در دوران دفاع مقدس و روزهای سخت جنگ، تأکید کرد که باید برای حل مشکلات مردم، بخصوص در زمینه اشتغال، تلاش بیشتری صورت گیرد.

وی از مسئولین خواست تا به وضعیت آلبلاغ که می‌تواند فرصت‌های شغلی بسیاری برای جوانان فراهم کند، رسیدگی کنند.

امام جمعه اسفراین، به فرمایشات رهبر انقلاب در روز شهادت امام رضا (ع) اشاره کرد و گفت: رهبر عزیزمان دلسوزترین فرد برای نظام و مردم است و رهنمودهای ایشان باید فصل‌الخطاب ما باشد.

 وی از حمایت رهبر انقلاب از دولت و رئیس‌جمهور تقدیر کرده و بر اهمیت وحدت و انسجام ملی تأکید کرد.

موسوی جاجرمی همچنین به دشمنی‌های آمریکا با ملت ایران اشاره کرد و افزود: دشمنی آمریکا به دلیل عدم تسلیم ملت ایران است. ما باید به خودباوری و عزتی که امام حسین (ع) به ما یاد داد، پایبند باشیم.

خطیب جمعه اسفراین در پایان تأکید کردند که هرگونه تلاش برای تضعیف وحدت ملی و همدلی میان مردم خیانت به ملت و نظام است و ادامه داد: ملت ایران هیچگاه افرادی که به وطن خیانت کردند را فراموش نخواهند کرد.

 

انتهای خبر/رضازاده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!