
مدرس حوزه علمیه الزهرا بجنورد:
گفتمان حسینی،راهکار کارآمد مقابله با چالشها است
مدرس حوزه علمیه الزهرا بجنورد گفت: گفتمان حسینی که بر پایه معنویت، عدالت و حمایت از مظلومان استوار است، بهعنوان راهکاری کارآمد برای مقابله با چالشهای امروزی جهان شناخته میشود.
طوبی ولیپور در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» با اشاره به اینکه امام حسین (ع) بهعنوان الگویی برای انسانیت است، گفت: برایناساس عاشورا نیز بهعنوان محور وحدت بین مسلمانان، اقدام و مذاهب قرار گرفته است.
وی ادامه داد: امام حسین (ع) برای اهدافی از جمله فداکاری در راه مکتب حق، پایبندی به دین، تبلیغ یگانگی خداوند متعال و زندگی آزاده قیام کرد، بنابراین همه اقوام این قیام را پذیرفتهاند.
مدرس حوزه علمیه الزهرا بجنورد با اشاره به اینکه امام حسین (ع) به جامعه بشری آموختند که تا حد توان دنبال صلح و عدالت باشید، مگر اینکه دشمن زیر بار عدالت نرود، بیان داشت: نکته قابلتوجه این است که انقلاب امام حسین (ع) رنگ ویژه خدایی داشت و همین رنگ باعث ماندگاری، همهگیری و وحدت و یکپارچگی در بین مردم، اقوام و مذاهب شده است.
این کارشناس مسائل فرهنگی با تأکید بر این موضوع که امام حسین (ع) عظیمترین مبارز و مجاهد تاریخ اسلام است، ادامه داد: گفتنی است که تمام سخنان امام از مدینه تا کربلا تمامی با عزتمندی بوده و در این راه بدون هیچ ترس و واهمهای از دشمن گام برداشته و قدم در راه آزادگی باعث شد تا تأثیر ویژهای در روحیه مقاومت مردم داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: برایناساس مردم ایران و مسلمان تمام دنیا که شعارشان عاشورا و پیروی از این فرهنگ است، وقتی سخنان عزتمندانه امام را میخوانند و تبیین میکنند، به این نتیجه میرسند که تمام عزتها در عاشورا است.
ولیپور یکی از بزرگترین درسهای نهضت عاشورا را حماسی بودن آن خواند و گفت: یکی از راههای حفظ و تقویت وحدت و انسجام اجتماعی این است که راه و سیره امام حسین (ع) را برای جوانان و نوجوانان تبیین کنیم و آموزههای راهگشای اباعبدالله در جامعه مطرح شود.
وی با اشاره به اینکه بصیرت و آگاهی مردم نسبت به سیره امام حسین (ع) هر قدر در جامعه بالا رود، روحیه مقاومت و وحدت اجتماعی، سیاسی، اسلامی بهتر و بیشتر میشود، گفت: برایناساس یکی از ویژگیهای مقاومت حسینی که میتواند بهعنوان الگو در مقابله با چالشهای کشورهای امروز دنیا باشد، گفتمان مقاومتی است.
این مدرس حوزه علمیه الزهرا بجنورد ادامه داد: گفتمان مقاومتی در واقع گفتمانی است که مبتنی بر فرهنگ معنویت، عقلانیت، کارایی، مبتنی بر مردمداری، مردمیاری و حمایت از مظلومان باشد و اگر این گفتمان حسینی راه بیفتد اصل جدید برای کشورهای دنیا، بهخصوص کشورهایی که مظلوم هستند بسیار اثرگذار خواهد بود.
وی در انتها گفت: شاخصههایی که باعث میشود تا یک کشور پیشرفت کند وجود رهبری خردمند، عدالت اجتماعی، وجود جوانان مؤمن، شجاع و مردمی با روحیه جهادی است که وجود تمام این شاخصهها باعث میشود تا فرهنگ مقاومت امام حسین (ع) در جامعه پررنگ و اثرگذار باشد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!