حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1404/04/19 شمسی | 2025/07/10 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
اباعبدالله فراتر از مذهب و قومیت است
رئیس سازمان تبلیغات بجنورد:

اباعبدالله فراتر از مذهب و قومیت است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی بجنورد با تأکید بر این موضوع که امام حسین (ع) محور وحدت در جامعه اسلامی است، گفت: اباعبدالله فراتر از مذهب و قومیت است؛ زیرا هدف اصلی‌اش هدایت کل بشر بوده و مربوط به گروه خاصی نیست.

 حجت‌الاسلام مهدی براتیان در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» گفت: هر امتی در هر جامعه‌ای با فشارها و مشکلات زیادی روبرو است که این فشارها می‌تواند شامل مشکلات اقتصادی، جنگ رسانه‌ای، حمله به باورهای دینی باشد.

 وی با اشاره به اینکه قطعاً جامعه ما نیز از این فشارها مستثنی نیست، ادامه داد: اما نکته قابل‌توجه در ایران این است که در شرایط سخت،  نام امام حسین (ع) همیشه زنده است و مردم با دل و جان به آن عشق می‌ورزند و ثابت شده که هزینه‌کردن در این مسیر کمک‌حال زندگی مادی، اجتماعی، فردی، اعتقادی آنها شده است.

 رئیس سازمان تبلیغات بجنورد با اشاره به اینکه امام حسین (ع) نماد مظلومیت همراه باعزت و اقتدار است، گفت: این ترکیب همه را پای‌کار آورده و باعث می‌شود که به‌عنوان فرد الگو و محور وحدت برای آحاد جامعه باشد.

 وی با بیان اینکه مقاومت و ایستادگی جزو شخصیتی افرادی شده است که به‌خوبی امام حسین (ع) را درک کرده باشند، ادامه داد: مقاومت به معنای سختی کشیدن و در محدودیت بودن نیست، بلکه معنای واقعی مقاومت یعنی ایستادن پای ارزش‌ها، تلاش‌کردن برای رسیدن به اهداف و آرزوها بوده که مقاومت عاشورایی اباعبدالله این گونه معنا شده است.

 براتیان گفت: امام حسین (ع) از لحظه شروع کار عاقبت را می‌دانستند؛ اما عقب‌نشینی نکردند، بنابراین وقتی مردم الگویی مثل امام حسین (ع) را می‌بینند که در برابر ترس عقب نمی‌نشیند و برای رسیدن به هدف تلاش می‌کند، از او الگو می‌گیرند و قدرت و عزت‌نفس به آنها منتقل می‌شود.

 وی با اشاره به اینکه نمونه بارز درس عاشورایی را بارها در کشور ایران مشاهده کرده‌ایم، افزود: در دوران دفاع مقدس، جوانانی که با عشق حسینی از روستاهای دورافتاده راهی جبهه‌ها شدند، جانشان را فدا کردند؛ اما اجازه ندادند خاک کشور دست دشمن بیفتد، همچنین آنها معتقد بودند که بعد از عاشورا نیز باید ایستاد و روایتگری کرد و تنها به پایان جنگ بسنده نکرد.

 براتیان به نقش امام حسین (ع) در انسجام اجتماعی اشاره کرد و گفت: طی سال‌های اخیر بعد از جنگ‌های منطقه‌ای، حملات رسانه‌ای، بحران‌های اقتصادی، بلایای طبیعی دیده شده که نام حسین جامعه را دور هم جمع می‌کرد، هیأت مذهبی جزو گروه‌های کمک‌رسان با برپایی موکب و توزیع نذری، به‌طوری‌که شعار و پرچم امام حسین (ع) سرلوحه کار است.

 این مسئول با تأکید بر این موضوع که نام امام حسین (ع) تنها برای گریه نیست، بلکه موجب هم‌افزایی و همدلی اجتماعی است، ادامه داد: بنابراین ویژگی‌های قابل‌توجهی از امام حسین (ع) در زندگی و جامعه امروز مشاهده می‌شود.

 

 سبک زندگی امام حسین (ع) را سرلوحه قرار دهیم

 وی بصیرت و آگاهی امام حسین (ع) و نقش آن در جامعه امروز در راستای دشمن‌شناسی، ایثار و فداکاری با کاربرد کمک به محرومان و نیازمندان، بخشش و گذشت، وفاداری به خانواده و دین با کاربرد تربیت فرزند، حفظ غیرت دینی و وفاداری به تعهدات اخلاقی و مسئولیت‌پذیری در رابطه با خانواده را بخشی از این ویژگی‌ها خواند.

 براتیان خاطرنشان کرد: امام حسین (ع) به ما یاد داد که در سخت‌ترین شب می‌شود دعا کرد، فردا را ساخت و عاقبت‌به‌خیر شد.

 وی راهکارهای زنده نگه‌داشتن یاد و نام امام حسین (ع) در زندگی را عنوان کرد و گفت: برپایی مراسم‌های عزاداری بر پایه وحدت و همدلی، تربیت فرزندان به سبک و الگوی نوجوانان کربلایی، زنده نگه‌داشتن مکتب امام حسین (ع) در فضای مجازی با کلیپ‌های درست و واقعی بخشی از این راهکارها می‌تواند باشد.

 رئیس سازمان تبلیغات بجنورد در انتها یادآور شد: امام حسین (ع) نه‌تنها برای گذشته، بلکه برای زمان حال و آینده ماست، همچنین در روزگارهای پرتنش می‌تواند به‌عنوان پرچم وحدت ملی و همبستگی اجتماعی، مقاومت فرهنگی ما باشد، بنابراین بیشتر از اینکه برای امام حسین (ع) گریه کنیم باید بیاموزیم که به سبک او زندگی کنیم.

 

 انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!