
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسانشمالی:
گرامیداشت شهدای هشتم شهریور در خراسانشمالی برگزار میشود
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی از برگزاری مراسم محوری گرامیداشت شهدای هشتم شهریور در مسجد انقلاب بجنورد خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«عصر اترک»، به نقل از مهر، حجتالاسلاموالمسلمین جلیل محمدی اعلام کرد: مراسم گرامیداشت شهدای هشتم شهریور، شهیدان رجایی و باهنر، روز شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴ در بجنورد برگزار خواهد شد.
وی افزود: این مراسم رأس ساعت ۹:۳۰ صبح با حضور مسئولان و مردم برگزار شده و استاندار خراسان شمالی، مهندس بهمن نوری، سخنران ویژه مراسم خواهد بود.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی تأکید کرد: گرامیداشت یاد و خاطره این شهدا وظیفهای ملی و دینی است و حضور پرشور مردم در این برنامه نماد احترام و ارزشنهادن به خدمات و فداکاریهای شهیدان انقلاب و دوران دفاع مقدس است.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!