حالت تاریک
  • جمعه, 1404/03/02 شمسی | 2025/05/23 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
۱۶ هزار بیمار خاص خراسان‌شمالی بیمه سلامت دارند
مدیرکل بیمه سلامت استان خبر داد:

۱۶ هزار بیمار خاص خراسان‌شمالی بیمه سلامت دارند

مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی گفت: ‌در حال حاضر در استان خراسان شمالی، جمعیت نشان‌دار شده بیماران خاص و صعب‌العلاج ۱۵ هزار و ۷۰۴ نفر هستند که تحت پوشش بیمه سلامت‌اند و از خدمات این بیمه برخوردار می‌شوند.

مهرداد سفیدگران در گفتگو با خبرنگار حوزه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» گفت: هزینه درمانی بیماران خاص، صعب‌العلاج و سخت‌درمان بالا است که با تأسیس صندوق بیماری خاص در بیمه سلامت کمک بزرگی به بیماران در این حوزه شده است.

وی با بیان اینکه صندوق بیمه سلامت برای حمایت از بیماری‌های خاص طی دو سال گذشته آغاز به کارکرده است، ادامه داد: در ابتدا پنج بیماری MS، دیالیز، پیوند کلیه، تالاسمی و هموفیلی تحت پوشش این صندوق حمایتی بوده‌اند که اکنون به ۱۲۸ بیماری افزایش پیدا کرده است.

وی بیان داشت: بیمه‌شدگان با ارائه مدارک پزشکی در نرم‌افزار نشان‌دار می‌شوند و نوع بیماری تنها برای پزشک قابل رویت است.

سفیدگران گفت: نکته قابل‌توجه این است که بیماران فارغ از دهک‌بندی تحت پوشش صندوق بیمه‌ای قرار می‌گیرند و داروهای تعریف شده برای بیماران بدون سقف از داروها قابل دریافت است.

وی افزود: همچنین بقیه افرادی که به مؤسسات غیر طرف قرارداد مراجعه می‌کنند، در صورت ارائه سند تا سقف ۷۰ میلیون تومان خدمت داده می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی با اشاره به اینکه بیشترین بیماران تحت پوشش، بیماران سرطانی هستند، ‌گفت: ‌ در حال حاضر در استان خراسان شمالی، جمعیت نشان‌دار شده بیماران خاص و صعب‌العلاج ۱۵ هزار و ۷۰۴ نفر هستند که تحت پوشش بیمه سلامت‌اند و از خدمات این بیمه برخوردار می‌شوند.

این مسئول گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا بهمن‌ماه مبلغ ۱۵ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان خدمت به بیماران خاص، صعب‌العلاج و سخت بیماری پرداخت شده است.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی افزود: علاوه بر این پوشش بیمه‌ای داروهای سرطانی که تحت پوشش بیمه سلامت نبودند بین ۷۰ تا ۹۵ درصد افزایش یافت.

سفیدگران افزود: برای تعدادی از بیمارانی که درگیر مشکلات دندان‌پزشکی می‌شوند نیز بخشی از هزینه‌ها بین ۴ تا ۱۲ میلیون به ۱۰ گروه بیماری پرداخت می‌شود.

وی افزود: همچنین برای بیماران درگیر بیماری سلیاک که نمی‌توانند محصولات گندم را استفاده کنند، هزینه نان و آرد تا سقف ۱۲ میلیون تومان در سال پرداخت می‌شود.

این مسئول گفت: دررابطه‌با بیماران دیابتی نیز با حمایت‌های بیمه سلامت هزینه‌های سوزن دستگاه‌های اندازه‌گیری قند خون تحت پوشش قرار گرفته، اما تجهیزات باید همچون دارو توسط پزشک تجویز شود تا از داروخانه تهیه کنند که پیگیری‌ها در دست اقدام است تا از طریق مرکز تجهیزات پزشکی در دسترس بیمار قرار بگیرد.

 

مصاحبه از آرزو رحمانی 

انتهای خبر/ 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!