حالت تاریک
  • شنبه, 1404/02/27 شمسی | 2025/05/17 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
مرثیه‌ای برای غیبت مردی مردم‌دار
یادداشت؛

مرثیه‌ای برای غیبت مردی مردم‌دار

نخستین سالگرد شهادت رئیس‌جمهور مردمی ایران، نه‌تنها یادآور فقدان یک مدیر توانمند، بلکه مرثیه‌ای بر غیبت انسانی وارسته، مردم‌دار و دغدغه‌مند است او تنها یک چهره سیاسی نبود، بلکه نماد اخلاق، صداقت و خدمت بی‌منت به مردم بود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک»، رقیه فیروزه، خبرنگار حوزه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» در یادداشتی به مناسبت نخستین سالگرد شهادت شهید خدمت، شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی نوشت: شهید جمهور تنها یک مدیر یا چهره سیاسی نبود، بلکه یک انسان با دغدغه‌های انسانی، سبک زندگی خاص و تأثیرگذاری عمیق بر اطرافیان و جامعه بود.

طی یک سال اخیر، جامعه ما یکی از چهره‌های ماندگار و مؤثر خود را از دست داده است که نبود و فقدان این مرد بزرگ، تنها یک ضایعه شخصی برای خانواده و نزدیکانش نبوده است؛ بلکه خسارت‌های جبران‌ناپذیر زیادی را برای جامعه به همراه داشته است، در حالی که او در بخش‌های مختلف خدمتی که داشته تمام توانش را برای رفع بحران‌ها و کاستی‌ها گذاشته بود.

 بر این اساس من به‌عنوان یک خبرنگار امروز بر خود واجب دانستم تا قلم به دست بگیرم و گوشه‌ای از زندگی پربار و ویژگی‌های منحصر به فرد این شهید والامقام را به نگارش در بیاورم.

شهید سید ابراهیم رئیسی بی‌شک یک مردم‌دار واقعی بود، مردم‌داری او نه از سر تظاهر یا منفعت‌طلبی، بلکه ریشه در قلبی مهربان و دغدغه‌ای عمیق نسبت به مسائل و مشکلات جامعه داشت. او همواره در میان مردم بود، به درد دل‌هایشان گوش می‌داد و از هیچ تلاشی برای رفع مشکلاتشان دریغ نمی‌کرد.

 تواضع، فروتنی و گشاده‌رویی از بارزترین ویژگی‌های شخصیتی‌اش بود و با هر قشری از جامعه، از کارگر ساده تا مقام عالی‌رتبه، با احترام و صمیمیت برخورد می‌کرد.

 این مرد بزرگ، نه‌تنها در زندگی شخصی، بلکه در عرصه مدیریتی نیز الگویی شایسته بود.

شهید جمهور یک انسان بزرگ به معنای واقعی کلمه بود و این بزرگی را در تمام ابعاد زندگی خود به نمایش می‌گذاشت. ویژگی‌های مدیریتی و عملکردی که ایشان را از سایر دولتمردان متمایز می‌کرد شامل موارد زیر بود: 

 عدالت‌محوری: وی همواره در تصمیم‌گیری‌ها و اقدامات خود، عدالت را سرلوحه قرار می‌داد و از هرگونه تبعیض و بی‌عدالتی پرهیز می‌کرد.

شفافیت: وی معتقد بود که مردم حق دارند از عملکرد مدیران خودآگاه باشند، به همین دلیل، همواره در فعالیت‌های خود شفافیت را رعایت می‌کرد و از پنهان‌کاری و ابهام پرهیز می‌کرد.

 مسئولیت‌پذیری: این شهید والامقام در دوران خدمتی‌اش مسئولیت تمام تصمیمات و اقدامات خود را بر عهده می‌گرفت و از پذیرش اشتباهات خود واهمه‌ای نداشت.

 تخصص‌گرایی: شهید رئیسی معتقد بود که هر کاری را باید به متخصص آن سپرده شود به همین دلیل، همواره از افراد متخصص و کاردان در امور مختلف استفاده می‌کرد.

 خلاقیت و نوآوری: این شهید همواره به دنبال راه‌های جدید و خلاقانه برای حل مشکلات و بهبود عملکرد بود و از پذیرش ایده‌های نو و بدیع استقبال می‌کرد.

 تمام این موارد باعث شده بود که شهید در دوران خدمتش محبوبیت زیادی را در بین مردم به دست آورد که بعد از رسیدن خبر شهادت سید ابراهیم شوک عجیبی جامعه را در بر گرفت به‌طوری که برای مردم قابل‌توصیف و باورکردنی نبود.

 تشیع باشکوه و تاریخی این مرد بزرگ، گواهی بر محبوبیت و جایگاه ویژه او در قلب مردم بود، حضور میلیونی مردم در مراسم تشیع، نشان داد که او نه‌تنها یک مدیر موفق، بلکه یک قهرمان ملی و یک نماد اخلاق و انسانیت بود.

 این حضور پرشور، پیامی روشن به همه مسئولان و مدیران بود که محبوبیت واقعی، در گرو خدمت صادقانه به مردم است.

 این مرد بزرگ، در طول زندگی خود، از همراهی و همکاری افراد شایسته و دلسوزی بهره‌مند بود که این افراد، نه‌تنها در کارها و فعالیت‌های مختلف به او کمک می‌کردند، بلکه در مسیر رشد و تعالی نیز او را یاری می‌رساندند، به‌طوری که این همراهان، خود نیز از جمله افراد خوب و به‌دردبخور برای جامعه بودند و هر یک به نحوی در خدمت مردم و اعتلای کشور بودند.

 فقدان این مرد بزرگ، ضایعه‌ای جبران‌ناپذیر برای جامعه ما بود، اما یاد و خاطره او، همواره در قلب‌ها زنده خواهد ماند و راه و رسم او، الهام‌بخش نسل‌های آینده خواهد بود، امید است که با الگو قراردادن این مرد بزرگ، بتوانیم جامعه‌ای آبادتر، عادلانه‌تر و انسانی‌تر بسازیم.

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!