حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1404/02/18 شمسی | 2025/05/08 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
نوسانات ارزی، بازار طلا را زمین‌گیر کرده است
رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره بجنورد:

نوسانات ارزی، بازار طلا را زمین‌گیر کرده است

رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره بجنورد از تداوم رکود شدید در بازار طلا خبر داد و نوسانات ارزی، کاهش تقاضا و فشارهای اقتصادی را از مهم‌ترین عوامل کسادی این بازار برشمرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک»، به نقل از ایسنا مهرداد رحمتی با اشاره به شرایط نامطلوب این صنف گفت: متأسفانه بازار طلا به‌شدت تحت‌تأثیر نوسانات ارز، رکود اقتصادی و کاهش قدرت خرید مردم قرار گرفته و چرخه تولید و توزیع در این صنعت با مشکلات جدی روبروشده است طوری که بسیاری از همکاران ما را در تأمین هزینه‌های جاری خود دچار آسیب‌های مالی زیادی شدند. 

وی در ادامه درخصوص احتمال ورشکستگی برخی واحدهای صنفی هشدار داد و افزود: اکثر طلافروشان بجنورد به علت افت شدید تقاضا، روزهایی کم مشتری و بی‌رونق را سپری می‌کنند. ادامه این وضعیت می‌تواند منجر به تعطیلی بسیاری از واحدها و بیکاری فعالان این صنف شود. 

رحمتی همچنین به دغدغه‌های مالیاتی طلافروشان اشاره کرد و گفت: طلا کالایی مصرفی نیست که مشمول ارزش افزوده شود؛ بلکه ابزار کار طلافروش است. ما به‌عنوان یک صنف، خود را موظف به پرداخت مالیات می‌دانیم؛ اما این پرداخت باید عادلانه و کارشناسانه صورت گیرد. 

وی در پایان از سازمان امور مالیاتی خواست در شرایط رکودی فعلی، با نگاه تخصصی و واقع‌بینانه‌تری به وضعیت بازار طلا نگریسته و از فشار مضاعف مالیاتی بر فعالان این حوزه پرهیز کند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!