به گزارش خبرنگار حوزه هنری پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک»، هر جشنوارهای، کارکردهای فرهنگی و هنری دارد که در این سالها، جشنوارههای تئاتر در رشد کمی و کیفی هنرهای نمایشی تأثیر داشتهاند.
آثار ارائهشده در یک جشنواره، حاصل تلاش و فعالیت یکساله و بلکه بیشتر یک هنرمند است و یقیناً نتیجه جشنواره باید به توانمندسازی بهتر و بیشتر فعالان این حوزه باشد.
بر این اساس نوزدهمین جشنواره تئاتر خراسان شمالی از روز ۹ آبانماه با روی صحنه رفتن اثر نمایشی «مرگ در میزند» به کارگردانی «علی سعادتی» در پلاتوی شمس بجنورد آغاز به کار کرد.
که به مدت سه روز در مرکز خراسان شمالی با رقابت ۱۲ نمایش صحنهای و خیابانی اجرایی شد.
گفتنی است که استقبال هنردوستان از اجرای تئاتر در نخستین روز بسیار بالا بود و این نشان میدهد تئاتر محبوبیت خوبی بین هنرمندان دارد و جایگاه مطلوبی پیدا کرده است.
جشنواره تئاتر فرصتی برای محک بازیگران
فرزانه فاطمی در گفتگو با خبرنگار ما که سومین حضورش را در این رویداد هنری تجربه میکند، گفت: با توجه به این که تئاتر در خراسان شمالی کمرنگ است، برگزاری این رویداد فرصتی را پیش روی فعالان این عرصه قرار میدهد تا بتوانند در فضای رقابتی قرار گرفته و خود را محک بزنند.
این کارگردان فاروجی که در بخش خیابانی این جشنواره حضور دارد، افزود: برگزاری کارگاههای تئاتر در دل جشنواره با بهرهگیری از استادان مجرب و کارآزموده اتفاقی خوشایند در طول سال است که سبب ارتقا تئاتر و پرورش نسل جدید تئاتری میشود.
فاطمی بر ضرورت شکلگیری روند اجرای عمومی آثار ارائه شده در جشنواره در طول سال در راستای ارتقای تئاتر و تقویت و رشد مخاطب تئاتری تأکید کرد و گفت: با توجه به حرکت جشنوارهها در کشور به سمت اجرای عمومی و پرهیز از اجرای جشنوارهای صرف، خواستار تغییر در شیوه اجرای جشنوارههای استانی و گنجاندن اجرای عموم علاوه بر اجرای جشنوارهای شد.
0 نظر