حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1404/10/03 شمسی | 2025/12/24 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری عصر اترک هستید؟
تولید ۲۱۸ کیلوگرم ژل رویال در خراسان شمالی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد:

تولید ۲۱۸ کیلوگرم ژل رویال در خراسان شمالی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: در خراسان شمالی باتوجه‌به وجود ۱۴۲ هزار کلونی زنبور، استان به تولید ۲۱۸ کیلوگرم محصول ژل رویال در سال دست‌یافته است.

 به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک»، محمد محمدزاده پیش از ظهر امروز در سومین گردهمایی ملی ژل رویال ایران که در خراسان شمالی برگزار شد، اظهار کرد: در خراسان شمالی یک هزار و ۸۰۰ زنبوردار با مالکیت حدود ۱۴۲ هزار کلونی زنبور فعالیت دارند.

 وی گفت: از وجود زنبورستان‌های فعال در استان سالانه یک هزار و ۲۵۰ تن محصول عسل تولید می‌شود.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همچنین عنوان کرد: استان به تولید ۲۱۸ کیلوگرم ژل رویال دست‌یافته است.

 وی بیان کرد: ژل رویال خواص دارویی، و غذایی دارد که مصرف آن موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و خاصیت انرژی‌زایی برای بدن دارد.

 درعین‌حال، محمدزاده بر لزوم آشنایی زنبورداران با فناوری و فنّاوری‌های به‌روز دنیا به‌منظور حفظ و افزایش تولید محصول ژل رویال نیز تأکید کرد.


 علاوه بر این، وی با تصریح بر این مطلب که هنوز از صنعت زنبورداری، محصولات محدودی تولید می‌شود، بیان کرد: باید تنوع‌سازی تولید محصولات این صنعت با تکمیل زنجیره تولید آن هدف‌گذاری و پیگیری شود.


 محمدزاده خاطرنشان کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان در همکاری با شرکت شهرک‌های صنعتی استان رویکرد خوشه‌سازی صنعت زنبورداری در استان باهدف آماده‌سازی فعالان این صنعت در تحقق تکمیل زنجیره تولید این صنعت را فراهم کرده است.


 رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: تکمیل زنجیره تولید زنبورعسل موجب افزایش بهره‌وری این صنعت خواهد شد.
 
 بهره‌گیری از دست‌یافته‌های فناورانه در ارتقای بهره‌وری صنعت زنبورداری

 در این گردهمایی، استاندار خراسان شمالی نیز به وجود خلأ در فعالیت تولیدی زنبورداری در استان اشاره کرد.


 بهمن نوری تصریح کرد: تاکنون در صنعت زنبورداری استان، فعالیت‌های کوچک‌مقیاس انجام شده است که برای حفظ این صنعت کارگشا نخواهد بود.

 وی اعلام کرد: زنجیره تولید این چرخه تولیدی باید تکمیل شود تا بتوان این صنعت را به مرحله برندسازی و رقابت‌پذیری در بازار داخل و بین‌الملل ارتقا داد.

 نوری تصریح کرد: برای تکمیل زنجیره تولید و ثروت سازی در این چرخه تولید باید از دست‌یافته‌های فناوری‌های دانش‌بنیانی همچنین دست‌یافته‌های علمی دانشگاهیان بهره گرفت.
 
 انتهای خبر/ قهرمانی

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!