حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1404/01/28 شمسی | 2025/04/17 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
انجام ۴۰۰۰ پایش مصرف گاز دستگاه‌های خراسان‌شمالی
مدیرعامل شرکت گاز استان خبر داد:

انجام ۴۰۰۰ پایش مصرف گاز دستگاه‌های خراسان‌شمالی

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان شمالی از انجام ۴ هزار و ۴۳۲ مورد پایش مصرف گاز در مراکز اداری و دولتی استان خبر داد و گفت: این طرح از نیمه آبان‌ماه باهدف مدیریت مصرف بهینه گاز طبیعی و جلوگیری از بد مصرفی، در حال اجرا است.

 به گزارش عصر اترک به نقل از روابط‌عمومی شرکت گاز استان خراسان شمالی، سید محمود هاشمی گفت: تاکنون در جریان این پایش‌ها، ۵۴۹ مورد قطع گاز در مراکز اداری و دولتی صورت‌گرفته است.

وی ادامه داد: همچنین، ۲۱۸ پایش در مراکز تجاری و عمومی انجام شده که منجر به قطع ۲۵ مورد وسایل گرمایشی گازسوز در فضای باز و ۲۹۸ مورد در باغ ویلاها شده است.

 مدیرعامل شرکت گاز استان اضافه کرد: این طرح با همکاری تیم‌های بهره‌برداری، حراست، بهینه‌سازی مصرف گاز و بسیج شرکت گاز استان اجرا می‌شود و پایش‌ها به‌صورت روزانه در تمامی شهرها و روستاهای استان انجام می‌گیرد.

این مسئول بیان داشت: طبق بخش‌نامه‌های ابلاغی، تمامی مراکز موظف‌اند ضمن رعایت دمای رفاه ۱۸ تا ۲۰ درجه، سیستم‌های گرمایشی خود را یک ساعت قبل از آغاز کار روشن و یک ساعت قبل از پایان کار خاموش کنند، همچنین، سیستم‌های گرمایشی باید در روزهای تعطیل به طور کامل خاموش باشند.

انتهای خبر/ رحمانی

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!