حالت تاریک
  • شنبه, 1404/04/21 شمسی | 2025/07/12 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
بازی کودکانه، عامل حریق ۸ هکتار مراتع شیروان
دهیار روستای زیدر شهرستان خبر داد:

بازی کودکانه، عامل حریق ۸ هکتار مراتع شیروان

دهیار روستای زیدر شهرستان شیروان دررابطه‌با آتش‌سوزی که از روز گذشته در منطقه زیدر آغاز شده بود، گفت: متأسفانه، به دلیل سهل‌انگاری چوپان و کودکان همراه با او در مراتع شیروان آتش آغاز و ۸ هکتار از مراتع را به کام نابودی کشاند.

 علی نظری در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» دررابطه‌با علت آتش‌سوزی مراتع روستای زیدر اظهار کرد: دو کودک که به همراه چوپان در چراگاه بودند به دلیل روشن‌کردن آتش و پس از آن کنترل‌نکردن آن به دلیل وزش باد، مراتع را دچار حریق کردند.

 دهیار روستای زیدر ادامه داد: این آتش‌سوزی روز جمعه آغاز شد و تا ساعت ۳ بامداد نیز ادامه پیدا کرد و بعد از مهار به دلیل وزش باد چندین بار شعله‌ور شد.

 وی اضافه کرد: به دنبال این سهل‌انگاری و بازی کودکانه متأسفانه ۸ هکتار از مراتع دچار آتش‌سوزی شد.

 نظری با تأکید بر این موضوع که آتش در حال حاضر به‌صورت کامل مهار شده است، گفت: برای مهار آتش در مرحله نخست اهالی روستا و پاسگاه مرزی زیدر اقدام کردند که بعد از آن پایگاه بسیج، بخش‌های دیگر و اداره منابع طبیعی برای کمک به مهار آتش آمدند.

 دهیار روستای زیدر تصریح کرد: باتوجه‌به گرمای هوا و وزش باد خصوصاً در ارتفاعات، لازم است تا آموزش‌های لازم برای مهار آتش و همچنین روشن‌کردن آتش به‌گونه‌ای که سبب آسیب نشود، به مردم داده شود.

 نظری خاطرنشان کرد: باتوجه‌به خشکسالی و حضور بیشتر مردم در این فصل از سال در روستا، اگر پایگاه حریقی در روستا وجود داشته باشد، قطعاً از پیش‌روی هرچه سریع‌تر آتش جلوگیری خواهد شد و آسیب کمتری به جان و مال مردم خواهد رسید.

 

مصاحبه از سیده معصومه علوی

 انتهای خبر/

 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!