حالت تاریک
  • دوشنبه, 1404/04/30 شمسی | 2025/07/21 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
کاهش چشمگیر نرخ بیکاری در خراسان‌شمالی
مدیرکل کار و رفاه اجتماعی استان خبر داد:

کاهش چشمگیر نرخ بیکاری در خراسان‌شمالی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خراسان شمالی گفت: نرخ بیکاری در خراسان شمالی طی بهار ۱۴۰۴ نسبت به سال قبل کاهش قابل‌توجهی داشته است.

 محمد خوش آینه در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» گفت: طی بهار سال جاری نرخ بیکاری در کشور به ۷/۳ درصد رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل، کاهش قابل‌توجهی را نشان می‌دهد.

 وی ادامه داد: در همین بازه زمانی، نرخ بیکاری در استان خراسان شمالی با کاهش چشمگیر از ۸/۱ درصد در بهار ۱۴۰۳ به ۵/۹ درصد رسیده است.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خراسان شمالی اضافه کرد: این روند مثبت نشان‌دهنده تلاش‌هایی صورت‌گرفته در حوزه اقتصادی استانداری و دستگاه‌هایی متولی اقتصاد و اشتغال استان است که موجبات این روند مطلوب را فراهم کرده است.

این مسئول بیان داشت: نرخ بیکاری کشور در بهار سال گذشته از ۷/۷ درصد طی سال جاری به ۷/۳ درصد روند کاهشی بوده است.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خراسان شمالی همچنین خاطرنشان کرد: این در حالی است که نرخ بیکاری خراسان شمالی نیز طی بهار سال گذشته از ۸/۱ درصد به ۵/۹ درصد رسیده است.

 وی یادآور شد: این آمارها نشان می‌دهد که هر دو سطح ملی و استانی شاهد کاهش نرخ بیکاری بوده‌اند، اما میزان این کاهش در خراسان شمالی بیشتر بوده است.

گفتنی است که بیکاری در خراسان شمالی همچون سایر نقاط کشور یکی از چالش‌های مهم اقتصادی و اجتماعی این منطقه است که به سبب عوامل مختلفی از جمله محدودیت‌های صنعتی، کشاورزی، و کمبود فرصت‌های شغلی متنوع به وجود آمده است. 

 براین‌اساس مسئولان و نهادهای مربوطه در خراسان شمالی تلاش می‌کنند با ایجاد طرح‌های اشتغال‌زایی، توسعه مهارت‌های فنی و حرفه‌ای، و حمایت از کسب کارهای خرد و خانگی، زمینه کاهش بیکاری را فراهم کنند، همچنین توجه به آموزش و افزایش سطح دانش و مهارت‌های نیروی کار می‌تواند نقش مهمی در مقابله با این معضل داشته باشد.

 نکته قابل‌توجه این است که در خراسان شمالی باتوجه‌به شرایط جغرافیایی، منابع طبیعی و فرهنگ محلی، ایجاد مشاغل جدید به رویکرد گردشگری، کشاورزی نوین، صنایع‌دستی، فناوری اطلاعات و صنایع غذایی می‌تواند به کاهش نرخ بیکاری کمک شایانی کند.

 

 انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!