حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1404/06/13 شمسی | 2025/09/04 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
تولید گندم اسفراین به ۶۰۰۰تن کاهش یافت
سرپرست فرمانداری اسفراین مطرح کرد:

تولید گندم اسفراین به ۶۰۰۰تن کاهش یافت

سرپرست فرمانداری اسفراین با اشاره به اثرات خشکسالی، گفت: تولید گندم این شهرستان که سال گذشته ۲۶ هزار تن بود، امسال به حدود ۶ هزار تن کاهش یافت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«عصر اترک»، به نقل از ایرنا، محمد بدری اظهار کرد: باتوجه‌به شرایط نامساعد آب و هوایی و خشکسالی‌های چند سال اخیر، عملکرد مزارع گندم نسبت به سال‌های گذشته کاهش چشمگیری داشته است.

 وی افزود: بدون مدیریت مناسب منابع آبی و حمایت‌های لازم از کشاورزان، پیش‌بینی می‌شود وضعیت تولید محصولات کشاورزی در منطقه بدتر شود.

 ناترازی انرژی در اسفراین

 سرپرست فرمانداری اسفراین با اشاره به وضعیت انرژی در این شهرستان، گفت: خراسان شمالی سه برابر مصرف داخلی برق تولید می‌کند؛ اما مشکلاتی در توزیع وجود دارد که باید با مدیریت بهینه مصرف برطرف شود.

 بدری تأکید کرد: همکاری مردم در کاهش مصرف برق می‌تواند نقش مهمی در عبور از این شرایط ایفا کند.

 سرپرست فرمانداری اسفراین همچنین درباره بحران آب در اسفراین، گفت: اگرچه اعتبارات شهرستان کاهش‌یافته است؛ اما با پیگیری‌ها یک هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل منابع بحران برای مدیریت تنش آبی جذب شد.

 وی افزود: خشکسالی اخیر فشار مضاعفی بر بخش کشاورزی وارد کرده و توجه به اصلاح شبکه‌ها و مدیریت منابع آب ضروری است.

 وفاق ملی؛ سرمایه عبور از شرایط دشوار

 بدری گفت: همراهی مردم با نظام و تعامل سازنده مسئولان مهم‌ترین سرمایه کشور برای عبور از شرایط دشوار است و دولت چهاردهم باتکیه‌بر وفاق ملی در مسیر توسعه و رفع مشکلات مردم گام برمی‌دارد.

 شهرستان ۱۲۰ هزارنفری اسفراین در ۶۰ کیلومتری جنوب شرقی بجنورد مرکز خراسان شمالی قرار دارد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!