
روزی همراه با شهید
برگی از زندگی شهید قاسم کاویانی
شهید قاسم کاویانی در سال ۱۳۳۸ در شهرستان گرمه به دنیا آمد و در سال ۱۳۶۵ در شلمچه به شهادت رسید.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی عصراترک، شهید قاسم کاویانی در سال ۱۳۳۸ در شهرستان گرمه به دنیا آمد و در سال ۱۳۶۵ در شلمچه به شهادت رسید.
شهید قاسم کاویانی متأهل و دارای دو فرزند دختر و پسر بود که در تاریخ ۱۲ اسفند سال ۱۳۶۵ در عملیات کربلا پنج در شلمچه به شهادت رسیده ست.
به نقل از مادر شهید: همیشه قاسم را همراه خودم به مسجد و حسینیه میبردم و به مراسم مذهبی علاقه داشت، وی از کودکی علاقه خاصی به عبادت داشت و از همان کودکی نماز و روزه را به جا میآورد.
تا قبل از پیروزی انقلاب از طریق شاگردی در امر رانندگی و کارگری در خیاطی و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی وارد سپاه شد، اولینبار در سال ۱۳۶۱ قبل از عضویت در سپاه به جبهه رفت و عاشق جنگ با صدام و دشمنان اسلام بود و بعد در سپاه مشغول کار شد و به جبهه اعزام شد.
انتهای خبر/ دهقانی
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!