حالت تاریک
  • شنبه, 1404/08/10 شمسی | 2025/11/01 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری عصر اترک هستید؟
‍ تردد ۲ میلیون خودرو  در محورهای خراسان‌شمالی
رئیس اداره مدیریت راه‌های خراسان‌شمالی خبر داد:

‍ تردد ۲ میلیون خودرو در محورهای خراسان‌شمالی

رئیس اداره مدیریت راه‌های اداره کل راه و شهرسازی خراسان شمالی از تردد ۲ میلیون خودروی غیربومی طی ۷ ماه امسال در محورهای برون شهری خراسان شمالی خبر داد.

هادی بهزادنیا در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک»، اظهارکرد: ۲ میلیون و ۳۳۶ هزار و ۲۵۰ خودروی غیر بومی در محورهای برون شهری استان تردد کردند که بیشترین آنها از استان‌های خراسان رضوی (۳۳ درصد)، تهران (۱۲ درصد) و گلستان و مازندران (۷ درصد) بوده است.

 

وی افزود: طی این مدت بیش از ۶ میلیون و ۷۹۹ هزار تردد ورودی و بیش از ۶ هزار و ۷۸۱ تردد خروجی در استان ثبت شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل به ترتیب ۲ درصد و ۴ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

 

این مسئول، پرترددترین محور را شیروان - بجنورد و بالعکس و كم ترددترين محور را صفی آباد - گراتی و بالعکس برشمرد و اظهارکرد: محورهای فاروج - قوچان (فاروج) و صفی آباد - گراتی دارای بيشترين سرعت متوسط تردد و محورهای صفی آباد - گراتی و بالعکس و جاجرم - امیرآباد (جاجرم) دارای بيشترين سهم تخلف سرعت غيرمجاز است. 

   

بهزادنیا ادامه داد: همچنین بيشترين سهم تخلف فاصله غيرمجاز در محورهای جنگل گلستان - چمن بید (چشمه خان) و بالعکس و چمن بید - آشخانه (چمن بید) و بالعکس به ثبت رسید. 

 

به گفته رئیس اداره مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان، ماندگاری وسایل نقلیه در استان نشان‌دهنده آن است که در ۷ ماه گذشته حدود ۴۴۶ هزار وسیله نقلیه (معادل ۲۵ درصد از کل وسایل نقلیه غیربومی مشاهده شده در استان) بین ۱ تا ۴ روز در استان اقامت داشتند که در مقایسه با سال گذشته ۲ درصد افزایش داشته است.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!