حالت تاریک
  • جمعه, 1404/08/09 شمسی | 2025/10/31 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری عصر اترک هستید؟
سازش در ۲۵ درصد اختلافات کارگری خراسان‌شمالی
مدیرکل کار خراسان شمالی خبر داد:

سازش در ۲۵ درصد اختلافات کارگری خراسان‌شمالی

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی خراسان شمالی گفت: در نیمه اول سال جاری، بیش از ۲۵ درصد از اختلافات کارگری و کارفرمائی در خراسان شمالی با رویکرد سازشی حل و فصل شده است.

محمد خوش‌آئینه در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک»، اظهار کرد: پیشرفت‌های قابل توجه در حل اختلافات کارگری و کارفرمائی در خراسان شمالی بر پایه سازش و مصالحه ایجاد شده است. 

خوش‌آئینه افزود: در نیمه اول سال جاری، بیش از ۲۵ درصد از اختلافات کارگری و کارفرمائی در خراسان شمالی با رویکرد سازشی حل و فصل شده است، که نشان از توسعه فرآیندهای حل و فصل مسالمت‌آمیز در استان دارد.

وی تصریح کرد: در این مدت، تعداد یک‌هزار و ۲۶ پرونده شکایت مربوط به اختلافات کارگری و کارفرمائی در مراجع حل اختلاف استان مورد رسیدگی قرار گرفته است که از این تعداد، ۲۶۲ مورد، معادل حدود یک‌چهارم، به روش سازشی حل و فصل شده است.

خوش آینه اظهار کرد: این اداره کل و شهرستان‌های تابعه استان خراسان شمالی دارای ۱۲ هیأت تشخیص و پنج هیأت حل اختلاف است و میانگین زمان رسیدگی به این پرونده‌ها در استان تنها ۱۵ روز است، که در میانگین کشوری از وضعیت مطلوبی برخوردار می‌باشد.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: بر اساس ماده ۱۵۷ قانون کار، در صورت بروز اختلاف فردی بین کارفرما و کارگر یا کارآموز، مراحل حل و فصل ابتدا شامل سازش مستقیم بین طرفین و یا از طریق نمایندگان قانونی آن‌ها در شورای اسلامی کار است و در صورت عدم توافق، هیأت‌های تشخیص و حل اختلاف وارد عمل می‌شوند.

انتهای خبر /

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!