
مسئول بسیج سازندگی استان:
۸۵ درصد جهادگران خراسانشمالی دانشجویان و جوانان هستند
مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسانشمالی با اشاره به اینکه اردوهای جهادی با اولویت مناطق محروم و حواشی شهر و روستاها اجرایی میشود، گفت: ۸۵ درصد از جهادگران فعال در خراسان شمالی جوانان و دانشجویان هستند.
سید جعفر سبزه در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» گفت: در استان خراسان شمالی تعداد ۴۲۸ گروه جهادی برای ارائه خدمت جهادی به مناطق محروم استان خراسان شمالی برنامهریزیشده است.
وی ادامه داد: گروههای جهادی در زمینههای عمرانی، آموزشی، پزشکی، فرهنگی، کشاورزی، آبخیز تا جالیز، رسانه، مشاوره و جهاد تبیین فعالیت دارند.
مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان شمالی با اشاره به اینکه طی تابستان سال جاری ۱۷۰ گروه جهادی در قالب یک هزار و ۸۰۰ نفر نسبت به برگزاری اردوهای جهادی اقدام کردهاند، گفت: نکته قابلتوجه این است که ۸۵ درصد از جهادگران را جوانان و دانشجویان تشکیل میدهند.
این مسئول در توضیح به این سؤال که اردوها بیشتر در چه مناطقی برگزار میشود، افزود: اولویت برگزاری اردوهای جهادی در محلات حاشیهنشینی و روستاهای محروم است که بر اساس شناسنامه و سند سالیانه حرکتهای جهادی، فعالیت هاب خود را انجام میدهند.
سبزه با تأکید بر این موضوع که برگزاری اردوهای جهادی در برخی مناطق بهصورت پایدار برگزار میشوند، توضیح داد: محله جوادیه و ناظرآباد در بجنورد، بخش قوشخانه شیروان، دهستان سنگر فاروج و شهر غلامان شهرستان راز و جرگلان جزو این مناطق هستند.
وی بیان داشت: کاروان جهادی اصناف، گروه جهادی دانشگاه علوم پزشکی، قرارگاه عملیات جهادی شهرستان بجنورد جزو تأثیرگذارترین نوع اردوهای جهادی بودند که به همت گروههای جهادی برگزار شده است.
مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان شمالی اثر ملموس این اردوها در زندگی مردم محلی را شامل امید آفرینی در دل مردم توسط حضور جهادگران خواند و گفت: گفته قابلتوجه این است که برگزاری اردوها با شعار محوری بسیج سازندگی «با مردم، برای مردم» ارائه خدمت انجام میدهند.
سبزه با اشاره به اینکه ارائه خدمات در عرصههای مختلف به حمایتهای مالی نیازمند است، گفت: این انتظار میرود که برخی از دستگاههای متولی که توانایی حمایت دارند، پشتیبانی بیشتری را لحاظ کنند.
وی همچنین در پاسخ به این سؤال خبرنگار مبنی بر اینکه آیا با نهادهای دیگر همچون کمیته امداد، آموزش و پرورش یا بهداشت همکاری مشترک دارید، توضیح داد: در عرصه ساخت و مرمت خانه محرومان، ساخت و مرمت و شادابسازی مدارس، برگزاری کلاسهای آموزشی در مدارس، ویزیت و دارو رایگان، دندانپزشکی، بیناییسنجی، مامایی و زنان و زایمان، پزشک عمومی خدمات و توزیع بسته معیشتی، جهیزیه، لوازمتحریر و توزیع غذای گرم بهصورت مشترک برگزار میشود.
این مسئول اضافه کرد: برای آموزش، جذب و حمایت از گروههای جهادی جدید، دورههای گفتمان جهادی و دوره توانمندسازی گروههای جهادی و جهادگران تحت عناوین (رسم جهاد، رسم هجرت و رسم خدمت) برگزار میشود و تجهیز گروهها و قرارگاههای جهادی به ماشینآلات از قبیل بیل بکهو، تجهیزات عمرانی، تجهیزات رسانهای، پشتیانی رسانهای و واگذاری پروژههای سازندگی و محرومیتزدایی به گروههای جهادی فعال برای ارائه خدمت تعریف و برنامهریزیشده است.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!