رحمان اسپیدکار در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی عصر اترک، درباره علت تصادفات جادهای خراسان شمالی گفت، گفت: در تجزیه و تحلیل آمار تصادفات آبانماه عدم توجه به جلو بیشترین و مؤثرترین عامل بروز سوانح رانندگی است.
وی افزود: در همین راستا طرح ترافیکی - عملیاتی ۴۸ ساعته به طور همزمان در سراسر استان به اجرا درآمد و تخلفاتی همچون استفاده از تلفن همراه و کمربند ایمنی در دستور کار و مورد رصد قرار گرفت که یک هزار و ۱۰۰ راننده متخلف در خصوص استفاده از تلفن همراه حین رانندگی و تعداد یک هزار و ۲۰۰ راننده که از کمربند ایمنی استفاده نکرده بودند، اعمال قانون شدند.
رئیس پلیسراه خراسان شمالی خاطرنشان کرد: افزایش تیمهای گشتی، برگزاری جلسه تعاملی با راهداری و حملونقل جادهای، بازدید از محورها و گزارش نقاط حادثهخیز به راهداری جهت رفع آنها، بازدید از محورهای روستایی و تعیین پروتکلهای ایمنی جهت نصب علائم راهنماییورانندگی، اهدای کلاه ایمنی رایگان به رانندگان موتورسیکلت کمبرخوردار، تعیین سهم تقصیر برابر تبصره ۳ ماده ۱۴ برای ادارات و سازمانها که در انجام وظایف قصور کردند، پیگیری رفع نقاط حادثهخیز از طریق راهداری تا حصول نتیجه و تعیین نقاط موردنیاز جهت نصب دوربین کنترل سرعت ثابت در محورها از اقدامات پلیسراه برای ایمنی جادهها و کاهش سوانح جادهای بود.
وی تصریح کرد: ۱۲۳ نقطه حادثهخیزدر محورهای برونشهری استان وجود دارد که از این تعداد ۸۴ نقطه اصلاح، ۶ نقطه در دست اقدام و ۳۳ نقطه در دست اقدامات مطالعاتی است و در سال جاری تعداد ۶ نقطه اصلاح شد.
اسپیدکار اظهار داشت: محورهای زمان صوفی تا جوزک و چشمه خان در محور آشخانه به جنگل گلستان و محدوده بجنورد تا تونل بابا امان در محور بجنورد به شیروان جزء پرحادثهخیزترین نقاط استان است.
وی افزود: سه عامل انسان، خودرو و جاده از عوامل تأثیرگذار در بروز حوادث جادهای هستند.
وی با اشاره به اینکه تعداد حوادث جادهای در هفتماهه ابتدایی سال گذشته ۳ هزار و ۷۵۳ مورد بوده که در مدت مشابه امسال با ۲۹٫۹۴ درصد کاهش به ۲ هزار و ۶۲۹ مورد رسیده است، عنوان کرد: در هفتماهه ابتدایی سال ۱۴۰۲ تعداد تصادفات منجر به فوت ۱۴۱ مورد بوده که نسبت به مدت مشابه آن در سال ۱۴۰۳ با ۱۵.۶۰ درصد کاهش به ۱۱۹ مورد رسید؛ همچنین در هفتماهه ابتدایی سال ۱۴۰۲ تعداد تصادفات منجر به جرح یک هزار و ۲۳۷ مورد بوده که نسبت به مدت مشابه آن در سال ۱۴۰۳ با ۵.۵۷ درصد کاهش به یک هزار و ۱۶۸ مورد رسید.
رئیس پلیسراه خراسان شمالی اضافه کرد: در هفتماهه ابتدایی سال ۱۴۰۲ تعداد یک هزار و ۳۷۵ وسیله نقلیه بر اثر سوانح جادهای خسارت دیدند که نسبت به مدت مشابه آن در سال ۱۴۰۳ با ۲.۴ درصد کاهش به یک هزار و ۳۴۲ مورد رسید.
وی در ادامه گفت: تعیین محور جایگزین، استقرار تیم گشتی جهت روانسازی ترافیک و پیگیری از طریق اداره راهداری تا رفع مشکل محور از اقدامات پلیسراه جهت کاهش ترافیکهای جادهای است.
وی اضافه کرد: استفاده از دوربین سرعتسنج ثابت، دوربین سرعتسنج سیار، هوشمندسازی پلیس با در اختیار داشتن تبلت جهت ترسیم کروکی و استعلامات از دیگر اقدامات پلیسراه جهت کاهش ترافیک و سوانح جادهای بوده است.
اسپیدکار خاطرنشان کرد: بیشترین تردد ورودی استان در هشتماهه سال جاری به ترتیب در محورهای، قوچان به فاروج و جنگل گلستان به چمن بید و بیشترین تردد خروجی استان در هشتماهه سال جاری به ترتیب در محورهای فاروج به قوچان و چمنبید به جنگل گلستان بوده است.
وی تأکید کرد: در هشتماهه سال جاری تعداد ۷ میلیون و ۱۷۱ هزار و ۸۰ خودرو وارد استان شدند و تعداد ۷ میلیون و ۸۰ هزار و ۶۱۵ خودرو از استان خارج شدند که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹ درصد افزایش داشته است.
وی خاطرنشان کرد: رانندگان در زمان رانندگی از هرگونه اقدامی که باعث حواسپرتی میشود خودداری کنند تا با رعایت قوانین از سوی رانندگان شاهد کاهش حوادث ترافیکی باشیم.
انتهای خبر/ی
0 نظر