به گزارش عصر اترک به نقل از روابطعمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، یزدانی گفت: باتوجهبه راهاندازی و تولید نان کامل در استان خراسان شمالی، آزمایشگاه معاونت غذا و دارو برنامه کنترل و ارتقای کیفیت آرد و نان کامل را در دستور کار خود قرار داده است.
وی ادامه داد: باتوجهبه آثار ارزشمند مصرف نان کامل بر سلامت مردم، کارشناسان آزمایشگاه با تمرکز بر روی کنترل کیفیت آرد تولیدی در استان و با همکاری تولیدکنندگان آرد و نان، نسبت به ارتقای کیفیت آرد و گندم اقدام خواهند کرد.
مدیر آزمایشگاه غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی بیان کرد: به مردم استان توصیه میکنیم مصرف نان کامل را در برنامه غذایی خود قرار دهند و شاهد آثار مفید آن بر سلامت خود باشند.
وی ابراز داشت: گفتنی است نان کامل هم اکنون در چندین واحد نانوایی سطح شهر بجنورد بهصورت آزاد عرضه میشود و مردم میتوانند این نان را تهیه کنند.
انتهای خبر/ رحمانی
0 نظر