علی اکبر دلیر صحرایی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک» گفت: مبتنی بر آزمایشات و نمونه گیریهای انجام شده در شیرهای خام، تقلبات میکروبی، فیزیکی و شیمیایی در این محصول را شناسایی کردهایم.
توصیه میشود که شهروندان برای حفظ سلامتی خود محصولات لبنی فرآوری شده کارخانجات را مصرف کنند که استرلیزه و پاستوریزه میشوند.
انتهای خبر/قهرمانی
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی درباره دلایل توصیه به مصرف محصولات لبنی فرآوری شده در کارخانجات و عدم مصرف شیر خام توضیح داد.
پست های مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
-
توقف مازوتسوزی، تکرار خاموشی تابستانه در زمستان
1403/08/20 13:48 -
کمکاری دستگاههای اجرایی درپی بلاتکلیفی انتخاب استاندار
1403/08/06 13:30 -
مناطق شکارممنوع خراسانشمالی در برزخ
1403/08/16 06:05 -
داغی مرگهای خاموش در روزهای سرد
1403/08/13 06:32 -
جاجرم مستعد تبدیل به قطب پسته کشور
1403/08/26 06:19 -
سرطانهایی با طعم سوخاری
1403/08/20 06:48