حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/04/17 شمسی | 2025/07/08 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی بیمارستان پورسینا آشخانه
معاون توسعه علوم پزشکی خراسان‌شمالی خبر داد:

پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی بیمارستان پورسینا آشخانه

معاون توسعه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از ۱۰ پروژه درمانی در قسمت‌های مختلف استان خراسان شمالی در حال اجرا هستند، گفت: پروژه بیمارستان پورسینا آشخانه ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

محسن رعنایی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» دررابطه‌با آخرین وضعیت پروژه‌های درمانی خراسان شمالی گفت: از مهم‌ترین پروژه‌های درمانی در دست اقدام در خراسان شمالی می‌توان به بیمارستان‌های ۶۴ تخت‌خوابی راز و جرگلان، طرح توسعه بیمارستان پورسینا به ۹۶ تخت‌خوابی و بیمارستان مادر و کودک در بجنورد اشاره کرد.

 معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان این که پروژه طرح توسعه بیمارستان پورسینا از ۳۲ به ۹۶ تخت‌خوابی در زیربنای حدود ۳ هزار و ۵۰۰ مترمربع در حال احداث است که هم اکنون پیشرفت فیزیکی آن به ۷۰ درصد رسیده است.

 این مسئول یادآور کرد: همچنین پروژه احداث بیمارستان ۶۴ تخت‌خوابی راز و جرگلان نیز در زیربنای ۷ هزار و ۷۰۰ مترمربع با پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی همراه است.

 وی پروژه طرح توسعه اورژانس و اتاق عمل بیمارستان امام علی (ع) بجنورد در زیربنای ۶ هزار مترمربع و با پیشرفت فیزیکی ۲۰ درصدی را دیگر پروژه درمانی در حال اجرا در استان دانست و ادامه داد: پروژه طرح توسعه اورژانس بیمارستان حضرت جوادالائمه (ع) جاجرم نیز در زیربنای ۵۰۰ مترمربع و پیشرفت فیزیکی ۲۵ درصدی نیز در حال اجرا است.

 رعنایی تقویت بونکر رادیوتراپی بیمارستان امام علی (ع) در زیربنای ۱۵۰ مترمربع، پایگاه اورژانس شهری گرمه در زیربنای ۱۰۰ مترمربع، پایگاه اورژانس اوغاز شیروان در زیربنای ۱۰۰ مترمربع، پایگاه اورژانس کوسه شیروان در زیربنای ۱۰۰ مترمربع، دیالیز شهرستان فاروج در زیربنای ۲۷۵ مترمربع و سی‌تی‌اسکن بیمارستان امام خمینی (ره) شیروان در زیربنای ۱۰۰ مترمربع را از دیگر پروژه‌های درمانی در سطح استان نام برد که در حال اجرا هستند.

 وی تأکید کرد: این پروژه‌ها باهدف توسعه زیرساخت‌های درمانی و ارتقای خدمات سلامت در مناطق مختلف استان در حال اجرا بوده و نقش مؤثری در بهبود دسترسی مردم به خدمات درمانی خواهند داشت.

گفتنی است که عدالت سلامت در خراسان شمالی به‌عنوان یکی از اولویت‌های مهم مسئولان و مدیران این استان مطرح است که تلاش‌ها برای ارتقای دسترسی عادلانه به خدمات بهداشتی و درمانی، کاهش تفاوت‌ها در سلامت اقشار مختلف جامعه و تأمین منابع برابر در مناطق شهری و روستایی، محور اصلی برنامه‌های بهداشتی استان است.

 انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!