مجید فرهادی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک» با اشاره به راهاندازی هیأت شمشیربازی در استان از سال ۸۹، اظهار کرد: ۳۵ نفر از سال ۹۰ تا سال ۹۹ بازیکن سازمانیافته داشتیم؛ اما در حال حاضر سه بازیکن در سطح استان فعال هستند.
سرپرست هیأت شمشیربازی استان گفت: نزدیک به یک ماه است تمرینات شمشیربازی را مجدد آغاز کردیم که دو نفر آقا و هفت نفر از بانوان در اسلحه اپه و آقایون در اسلحه سابر کار میکنند.
فرهادی در مورد رشته شمشیربازی توضیح داد: شمشیربازی به شطرنج عملی معروف است؛ چون در شطرنج صدم ثانیه باید فکری انجام شود تا مهرهای جابهجا شود؛ اما در رشته شمشیربازی باید همزمان فکر با بدن هماهنگ شود تا حرکتی بر روی حریف زده شود.
وی با بیان اینکه شمشیربازی نیاز به حوصله و صبر دارد، گفت: این ورزش از نظر ذهنی، ذهن آماده و قوی لازم دارد نکته مهم دیگر این است که مدالآوری این رشته در المپیک بالا است؛ چون سه اسلحه اپه، سابر و فلوره دارد که هر اسلحه در بین بانوان و آقایان کاربرد دارد.
سرپرست هیات شمشیربازی استان به کمبود تجهیزات رشته شمشیربازی اشاره کرد و گفت: فقط ۲۰ درصد از تجهیزات شمشیربازی سالم باقیمانده است بهعنوانمثال هیأت در حال حاضر تیغه شمشیر ندارد، لباس دو عدد، کلاه و ماسک هم به تعداد خیلی کم وجود دارد؛ اما هم اکنون در حال پیگیری احیا هیات شمشیربازی هستیم که مجدد مقامهای کشوری را از آن خود کنیم.
فرهادی اظهار کرد: متأسفانه فقط یک سالن در سطح استان به رشته شمشیربازی اختصاصدادهشده است همچنین هفت بازیکن خانم و دو بازیکن آقا نیز در این رشته فعالیت میکنند.
وی در مورد تعداد مربیان سطح استان گفت: هشت مربی شمشیربازی در سطح استان فعال هستند همچنین دو مربی آقا و یک مربی خانم نیز در بجنورد فعالیت دارند.
سرپرست هیأت شمشیربازی استان ضمن درخواست توجه ویژه مسئولان مربوطه به این رشته ورزشی تأکید کرد: در حال حاضر در برههای هستیم که ابتدا خودمان را باید سازماندهی کنیم و مسئولین هم باید کنار هیأت شمشیربازی باشند؛ چون این هیات در این پنج سال نابود شده است و برای احیا دوباره این رشته ورزشی نیازمند حمایت جدی مسئولان هستیم.
مصاحبه از: هدیه دهقانی
انتهای خبر/
0 نظر