حالت تاریک
  • دوشنبه, 1404/06/17 شمسی | 2025/09/08 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
کسی که روی سکوی اول می‌رود من هستم!
کری سنگین رقیب آمریکایی کامران قاسمپور:

کسی که روی سکوی اول می‌رود من هستم!

نماینده آمریکا در وزن ۸۶ کیلوگرم قبل از این رقابت‌ها برای رقیبانش کری خواند و عنوان کرد روی سکوی نخست خواهد رفت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک» به نقل از ایسنا، رقابت‌های کشتی قهرمانی جهان ۲۰۲۵ در زاگرب کرواسی برگزار می‌شود و کامران قاسمپور در وزن ۸۶ کیلوگرم نماینده ایران در این دوره از رقابت‌ها است. او پس از حدود یک دهه حضور حسن یزدانی، نماینده ایران در 86 کیلوگرم خواهد بود.

زاهد والنسیا از آمریکا به همراه کامران قاسمپور از ایران و ابراهیم کادیف از روسیه از مدعیان مدال طلا در وزن ۸۶ کیلوگرم خواهند بود.

به نقل از سایت sportskeeda، زاهد والنسیا در آستانه اعزام به کرواسی برای حضور در این رقابت‌ها گفت: خیلی سختی کشیده‌ام اما می‌خواهم چند هفته آینده روی سکوی نخست باشم. کارم را کرده‌ام و برای این رقابت‌ها خوب آماده شده‌ام و در این چند روز تلاشم این بوده که سطح بالای مبارزه‌ام را حفظ کنم. احساس می‌کنم الان در بهترین روزهای خودم هستم. خیلی از شکست‌ها درس گرفته‌ام و فکر می‌کنم توانسته‌ام تکامل پیدا کنم و یاد بگیرم. فکر می‌کنم باتجربه‌تر، قوی‌تر، سریع‌تر و فنی‌تر شده‌ام.

کامران قاسمپور، قهرمان دو دوره جهان، پس از گذراندن ۵ سال گذشته در وزن ۹۲ کیلوگرم، اولین حضور خود در مسابقات جهانی بزرگسالان را در وزن ۸۶ کیلوگرم تجربه خواهد کرد. 

والنسیا سال قبل در نیمه نهایی وزن ۹۲ کیلوگرم برابر عثمان نورماگومدوف شکست خورد و در نهایت به مدال برنز رسید و امسال دومین حضورش را در جهانی تجربه می‌کند. او از شاگردان دیوید تیلور  است و زیر نظر او تمرین کرده است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!