
مسئول کمیته سبکهای آزاد بانوان کاراته خراسانشمالی:
مسابقه کاراته جام رمضان در بجنورد برگزار شد
مسئول کمیته سبکهای آزاد بانوان کاراته خراسان شمالی گفت: مسابقات کاراته بانوان بجنورد در سبک کیوکوشین با حضور ۸۰ ورزشکار خانم برگزار شد که هشت نفر از ورزشکاران به مقام نخست دست یافتند.
مینا نیکرو در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک» اظهار کرد: مسابقات کاراته بانوان بجنورد در سبک کیوکوشین با حضور ۸۰ ورزشکار خانم برگزار شد.
وی افزود: این مسابقات به مناسبت ماه رمضان با عنوان جام رمضان در بجنورد برگزار شد که از هشت ورزشکار برتر در پایان این رقابتها تقدیر شد.
مسئول کمیته سبکهای آزاد بانوان کاراته خراسان شمالی در مورد رده سنی این مسابقات توضیح داد: این مسابقات در ردهبندی سنی خردسالان، نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در خانه کوراش شهید علیدخت بجنورد برگزار شد.
نیکرو به نفرات برتر کاراته بخش کاتا اشاره کرد و گفت: مبینا حقانی، فاطمه زهرا ربانی و زهرا پورصادقی در بخش کاتا مقام اول را کسب کردند.
وی ادامه داد: سارا حصاری، رها نعمانی، زهرا پورصادقی، مهدیس منفردی، فاطمه نیستانی و نازنین ترکانلو در بخش کومیته به مقام اول دست یافتند.
مسئول کمیته سبکهای آزاد بانوان کاراته خراسان شمالی اضافه کرد: هشت کاراتهکار بانو برتر این دور از مسابقات در تیم منتخب استان خراسان شمالی حضور خواهد داشت.
مسابقات کیوکوشین کاراته بانوان بجنورد امسال با حضور۸۰ کاراتهکار خانم برگزار شد که هشت نفر از ورزشکاران به تیم منتخب رسیدند.
گفتنی است، پیش از این تیم کاراته بانوان خراسان شمالی شهریورماه امسال در مسابقات بینالمللی کاراته جام هشتمین خورشید به میزبانی مشهد مقدس در دو بخش آقایان و بانوان در دو سیستم کنترلی و آزاد با ۵۴ کاراتهکا به میدان مبارزه رفت و نهایت با کسب ۱۲ مدال رنگارنگ به کار خود پایان داد.
انتهای خبر/دهقانی