حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1404/05/22 شمسی | 2025/08/13 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
محورهای خراسان‌شمالی برای بازگشت زائران حسینی ایمن‌سازی شدند
مدیرکل حمل و نقل جاده‌ای خراسان شمالی:

محورهای خراسان‌شمالی برای بازگشت زائران حسینی ایمن‌سازی شدند

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان شمالی گفت: با توجه به آغاز بازگشت زائران حسینی از مرزهای غربی کشور به سوی استان، ایمن سازی محورهای بازگشت این زائران در استان در دستور کار قرار گرفته و انجام شده است.

مشتری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک»، اظهار کرد: برای ایام اربعین حسینی و سفر زائران حسینی از استان به سوی کربلا، ۵ هزار دستگاه خودروی شخصی همچنین ۱۳۴ دستگاه اتوبوس از استان به سوی مرزهای غربی کشور سفر داشتند.

وی گفت: با این تعداد دستگاه اتوبوس و خودروی شخصی، به طور میانگین ۱۵ هزار نفر زائر از استان به سوی کربلا سفر کردند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان شمالی با بیان اینکه از روز گذشته (سه شنبه ۲۱ مرداد ماه جاری) بازگشت زائران حسینی از مرزهای غربی کشور به سوی استان آغاز شده است، اعلام کرد: در روز گذشته در حدود یک هزار نفر زائر حسینی با ۳۴ دستگاه اتوبوس مستقر شده استان در مرزهای غربی کشور به سوی استان بازگشتند.

وی خاطرنشان کرد: بیشترین تعداد بازگشت زائران حسینی از مرزهای غربی کشور به داخل استان طی روزهای ۲۱ تا ۲۵ مرداد ماه جاری خواهد بود.

وی افزود: پس از آن، از تعداد بازگشت زائران حسینی به سوی استان کاسته خواهد شد.

در عین حال، مشتری به اجرای برنامه ایمن‌سازی محورهای بازگشت زائران حسینی به سوی استان نیز اشاره و عنوان کرد: در این راستا، این اداره کل در محورهای میامی-گرمه و چمن بید ایستگاه‌های اسکان موقت و پذیرایی از زائران حسینی را به منظور استراحت موقت زائران با خودروهای شخصی را برپا کرده است.

وی در ادامه به ۲۸ صفر و سفر زائران به سوی بارگاه مام رضا(ع) در مشهد به صورت گروه‌های پیاده روی از استان‌های مختلف نیز اشاره و اظهارکرد: ایمن سازی محورهای بجنورد-جنگل گلستان و بجنورد-فاروج همچنین پاکسازی حریم راه‌های این محور به سوی شهر مشهد را در دستور کار قرار داده‌ایم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان شمالی گفت: هدایت زائران بارگاه امام رضا از استان‌های مختلف که به صورت پیاده روی خواهد بود در مسیر عکس ترافیک این محورهای جاده‌ای برنامه ریزی شده است همچنین موکب‌ها نیز در مسیر عکس ترافیک این محورها برپا خواهند شد.

مشتری خاطرنشان کرد: ناوگان اتوبوس استان برای بازگشت زائران امام رضا به استان در محل پارک سوار میثاق در شهر مشهد مستقر خواهد شد.

انتهای خبر/قهرمانی

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!