امام جمعه موقت اسفراین:
عمل بدون اخلاص، خیانت به نفس است
امام جمعه موقت اسفراین گفت: هر عملی که بدون نیت الهی انجام شود، خیانت به نفس است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک»، حجت الاسلام والمسلمین محمدحسین عزیزی، در خطبههای نماز جمعه این هفته اسفراین به روایتی از امیرالمؤمنین، بر اهمیت اخلاص عمل تأکید کرد و گفت: هر عملی که انجام میدهیم، باید به خاطر خدا باشد و عمل بدون اخلاص همانند خیانت به نفس است.
وی همچنین به نکتهای درباره کوتاهی آرزوها اشاره کرد و افزود: دنیا بسیار محدود است و عمر ما پر از فرصتهاست، بنابراین باید آنها را غنیمت بشماریم.
امام جمعه موقت اسفراین با گرامیداشت یاد شهدای دانشآموز همچون شهید محمدحسین فهمیده، بر اهمیت حفظ ارزشهای انقلابی در نسل جوان تأکید کرد.
وی با اشاره به روز پرستار، نقش پرستاران را در نجات جان بیماران بسیار بااهمیت دانسته و خواستار توجه به معیشت آنها شد و ادامه داد: خدمات پرستاران در قیامت، موجب ثواب زنده شدن تمام انسانها در پرونده اعمال آنها خواهد بود.
عزیزی به بیان روایتی از حضرت زینب (س) پرداخت و خاطرنشان کرد: اعمال ما باید مورد رضایت خانواده اهل بیت باشد تا در زمره شیعیان قرار گیریم.
وی به چالشهای موجود در جامعه و تأثیرات دشمنان بر نظام اسلامی اشاره کرد و گفت: نظام ما کارآمد است و رهبر خوبی داریم.
امام جمعه موقت اسفراین به نقاط قوت توسعه در این شهرستان و تغییراتی که در سالهای اخیر به وقوع پیوسته است، اشاره کرد و بر لزوم توجه به روایتهای مثبت در این حوزه تأکید کرد.
وی با یادآوری مسئولیت دولتمردان در حفظ نظام، خاطرنشان کرد: کارهای راهگشا برای مردم باید انجام شود تا دلگرمی و امید در جامعه افزایش یابد.
عزیزی همچنین به بحث تقابل ایران با آمریکا پرداخت و گفت: این تقابل ریشه در الگوی تاریخ اسلام دارد و باید به یاد داشته باشیم که انسانهای مسلمان، همواره در برابر ظلم و ستم ایستادگی کردهاند.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!