حسین ناهید در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک» در خصوص تبیین فلسفه و اهداف قیام امام حسین(ع) اظهار داشت: حرکت امام حسین(ع) نه تنها بُعد سیاسی_نظامی داشته بلکه نهضتی انسانی و دینی برای حفظ و احیای ارزشهای اصیل اسلامی بوده است.
ناهید ادامه داد: حرکت امام حسین(ع)، سه محور به دنبال داشت که یکی از آن حفظ دین در برابر هرگونه خطر انحراف و بحث دیگر آن مقابله با ظلم و ستم زمانه خویش و محور پایانی آن احیای ارزشهای انسانی و اسلامی بوده است.
سرپرست دانشگاه پیام نور شیروان گفت: امام بزرگوار ما با فداکاری و شهادت خود نشان دادند که دین اسلام نباید با ظلم و فساد آلوده شود و مسلمانان در هرجایی از جهان باید در برابر بیعدالتی و انحراف اصول دینی مقاومت کنند.
وی در خصوص تاثیرگذاری فداکاریهای امام حسین(ع) ادامه داد: عمق این حرکت به گونهای بود که در تاریخ بشریت نماد مقاومت در برابر ظلم و بیداد، همیشه پابرجا خواهد بود و ثبت شده است.
ناهید در ارتباط با نقش و جایگاه زنان در حماسه عاشورا تصریح کرد: حضرت زینب(س) که در خط مقدم مقاومت بودند و دیگر زنان، با فداکاری و صبر خود به حفظ و گسترش پیام عاشورا کمک کردند.
وی ادامه داد: زنان نه تنها در کنار مردان در میدان نبرد بودند بلکه پس از عاشورا نیز با روایت وقایع و افشای ظلم و ستم یزیدیان، نقش اساسی در حفظ و نشر پیام عاشورا در کربلا داشتند که این نوع حماسه آفرینی نشان دهنده اهمیت و جایگاه والای زنان در اسلام و جامعه اسلامی است.
ناهید در خصوص نقس به سزای حضرت زینب (س) گفت: ایشان رهبری قیام را پس از شهادت برادر بزرگوار خود و دیگر شهیدان کربلا به عهده داشتند که رهبریی سیاسی و اجتماعی برجستهای بود و وظیفهای سنگین به خصوص بعد از آن وقایع و سختیهایی که بر آنها گذشته بود، بر دوش او گذاشته شده بود و عملا نتیجه زحمات امام حسین(ع) و یارانش توسط حضرت زینب(س) به بهترین شکل نشان داده و به ثمر رسانده شد.
سرپرست دانشگاه پیام نور شیروان دربارهی تاثیر راهپیمایی اربعین در شکست چهره اسلام داعشی و شیعه انگلیسی اظهار کرد: راهپیمایی اربعین بزرگترین گردهمایی مذهبی جهان است که نه تنها یک مراسم مذهبی است بلکه نشان میدهد نمادی از وحدت و همبستگی مسلمانان جهان است.
وی ادامه داد: پذیراییهایی که در این ایان از زائران صورت میگیرد، مهماننوازی اهالی کشور دوست و همسایه ما، حرفهای زیادی برای گفتن دارد که چهره واقعی و اصیل اسلام را که مبنی بر محبت، صلح و همبستگی است را نشان میدهد.
ناهید در ارتباط با پیام حضور میلیونی مسلمانان در پیادهروی اربعین تصریح کرد: این حضور میلیونی از سراسر جهان پیام روشنی دارد که اسلام داعشی و شیعه انگلیسی که تایید آنها بر خشونت و تفرقه است و هیچ سنخیتی با اسلام ندارد هیچ جایگاهی در میان این جمع میلیونی و مسلمانان جهان ندارد و این همایش عظیم میتواند به ترویج اسلام اصیل و ناب محمدی کمک کند و چهره واقعی دشمنان اسلام را آشکار کند.
سرپرست دانشگاه پیام نور شیروان در پایان، در خصوص تاثیر همایش اربعین بر وحدت شیعه و سنی خاطر نشان کرد: در این گردهمایی بزرگ فقط شیعیان حضور ندارند و از ادیان دیگر نیز هستند که نشان میدهد همه ادیان الهی در اصول اساسی مانند عدالت، صلح و محبت اشتراک دارد و میتواند الگویی جهانی برای همزیستی مسالمتآمیز و همکاری میان ادیان و مذاهب مختلف است و به پیوندهای برادری و دوستی میان انسانها کمک میکند.
انتهای خبر/سیدهمعصومه علوی
0 نظر