رئیس شورای شهر جاجرم:
جاجرم میزبان چهارمین همایش یوزپلنگ آسیایی شد
رئیس شورای شهر جاجرم گفت: چهارمین دوره از همایش ملی یوزپلنگ آسیایی با مشارکت جوامع محلی ۱۳ آذرماه در جاجرم برگزاری میشود.
ابراهیم اخوان در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» با بیان اینکه همایش یوزپلنگ آسیایی سه دوره موفق طی سالهای ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ در جاجرم برگزار شده است، گفت: این همایش در واقع آگاهی عمومی درباره حفاظت ازاینگونه نادر را دارد و مشارکت جوامع محلی را در حفاظت از یوزپلنگ آسیایی تقویت خواهد کرد.
وی ادامه داد: گفتنی است که برگزاری این قبیل همایشها در واقع اقداماتی مثبت و ماندگار در مسیر حفظ و احیای یوزپلنگ آسیایی به همراه خواهد داشت.
رئیس شورای شهر جاجرم بیان داشت: مهمترین دستاورد همایش یوزپلنگ آسیایی، ایجاد همبستگی و آگاهیبخشی به جوامع محلی، از قلب روستاها تا شهرها و شهرستانهای همجوار، با محوریت «حفاظت مشارکتی» بوده است.
این مسئول ادامه داد: باتوجهبه کمبود امکانات و نیروی محیطبان، این جوامع محلی هستند که آستین همت بالا زده و به یاری محیطبانان شتافتهاند.
اخوان با اشاره به برگزاری چهارمین دوره همایش در ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴، خاطرنشان کرد: این دوره نیز با مشارکت گسترده دوستداران محیطزیست، محیطبانان و شوراهای شهری و روستایی برگزار خواهد شد تا برنامهای اثرگذار و ماندگار اجرا شود.
وی در پایان از مسئولان ملی، بهویژه رئیس سازمان حفاظت محیطزیست و معاون رئیسجمهور، خواست تا توجه ویژهای به پناهگاه حیاتوحش میاندشت معطوف داشته و کاستیهای موجود را رفع کنند تا محیطبانان خدوم و دوستداران محیطزیست بتوانند به مأموریت خود ادامه دهند.
انتهای خبر/ میرزایی
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!