حالت تاریک
  • شنبه, 1404/08/10 شمسی | 2025/11/01 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری عصر اترک هستید؟
دشمن امید ملت را هدف گرفته
امام‌جمعه آشخانه مطرح کرد:

دشمن امید ملت را هدف گرفته

امام‌جمعه آشخانه با هشدار نسبت به جنگ‌شناختی دشمن گفت: امروز دشمنان با ابزار رسانه و فضای مجازی می‌کوشند امید را از جامعه بگیرند و مردم را در برابر نظام قرار دهند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک»، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدجواد شریعتی‌نژاد در خطبه‌های این هفته نمازجمعه آشخانه گفت: پس از تسخیر سفارت، آمریکا با نابودکردن اسناد و اجرای عملیات‌های تروریستی توسط عوامل داخلی، موجی از ناامنی و ترور را آغاز کرد.

 وی افزود: از جمله آن جنایات می‌توان به ترور مقام معظم رهبری، انفجار نمازجمعه تهران، شهادت ۷۲ تن از سران نظام، و انفجار دفتر نخست‌وزیری اشاره کرد.

 امام‌جمعه آشخانه با اشاره به تحریم‌های اقتصادی و فشارهای سیاسی از سوی آمریکا و اروپا گفت: این تحریم‌ها ادامه همان جنگی است که با ترور و با هدف تضعیف اراده ملت و ایجاد نارضایتی عمومی آغاز شد.

 شریعتی‌نژاد با بیان اینکه امروزه تمام کشورهای غربی با تمام قوا به جنگ ایران آمده‌اند گفت: دشمنان با انواع ابزارهای رسانه‌ای و فضای مجازی در پی ناامید کردن ملت ایران، افزایش احساس ترس و ارتباط‌دادن معیشت مردم به دلار هستند تا مردم در مقابل نظام قرار گیرند.

 وی تأکید کرد: مردم و مسئولان باید هوشیار باشند و با اطاعت از رهبری و شناخت دوست و دشمن مسیر فتح بزرگ را ادامه دهند.

 شریعتی‌نژاد تصریح کرد: برخی افراد که از قطار انقلاب پیاده شده‌اند با قیاس‌های نادرست میان رهبر انقلاب و دشمنان خارجی همان راه بیعت شکنان جنگ جمل را در پیش گرفته‌اند و این قیاس‌ها نشانه نادانی نسبت به ارزش‌های دینی است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!