حسن براتیزاده در گفتگو با خبرنگار حوزه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» گفت: بیمارستان مادر و کودک بجنورد در تاریخ نهم اردیبهشتماه سال ۱۴۰۳ در محل سایت پردیس بیمارستان امام حسن (ع) این شهرستان کلنگزنی شد.
وی ادامه داد: پس از پیگیریهای متعدد برای جانمایی محل احداث بیمارستان در داخل شهر، زمینی واگذار نشد و در نهایت پس از بررسی گزینههای موجود، سایت پردیس بیمارستان امام حسن (ع) به دلیل همجواری با سایر مراکز درمانی و فراهم بودن زیرساختها و فضاهای پشتیبانی انتخاب شد.
معاون توسعه مدیریت منابع و برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیمارستان مادر و کودک در مرحله آزمایش فنی مکانیک خاک و اقدامات مهندسی قرار دارد، گفت: بنابراین کسانی که تمایل و توانایی کمک برای واگذاری زمین را دارند دانشگاه علوم پزشکی استان این پیشنهادها را دریافت میکند و فرصت جهت تغییر مکان بیمارستان باقی است.
براتیزاده این بیمارستان را جایگزینی برای بیمارستان بنتالهدی بجنورد عنوان کرد و گفت: تعداد تختهای بیمارستان مادر و کودک در گام نخست شامل ۱۰۰ تخت و در گام دوم به ۳۲۰ تخت توسعه پیدا میکند.
وی با اشاره به اینکه مساحت پیشبینیشده برای ساخت بیمارستان ۳۰ هزار مترمربع در پنجطبقه است، ادامه داد: برای احداث بیمارستان مادر و کودک بیش از یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان جهت ساخت و حداقل همین میزان اعتبار برای تجهیز موردنیاز است.
معاون توسعه مدیریت منابع و برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به اینکه جهت احداث بیمارستان تاکنون حدود ۱۴ میلیارد تومان تخصیص پیدا کرده است، افزود: سال گذشته ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار و امسال تیز ۱۰۵ میلیارد تومان جهت احداث بیمارستان مصوب شد.
براتی زاده در انتها گفت: در این بیمارستان تمام خدمات درمانی برای مادران، اطفال و نوزادان ارائه خواهد شد شامل بخشهایی از جمله آیسییو (ICU)، اورژانس، رادیولوژی، زنان و زایمان، NICU، جراحی اطفال، نازایی موجود است.
مصاحبه از عبدالله یزدانی
انتهای خبر/
0 نظر