حالت تاریک
  • یکشنبه, 1404/02/07 شمسی | 2025/04/27 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
تکمیل بیمارستان تخصصی بجنورد ۴۵۰ میلیارد اعتبار می‌خواهد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی:

تکمیل بیمارستان تخصصی بجنورد ۴۵۰ میلیارد اعتبار می‌خواهد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی با اشاره به اینکه زمین ساخت بیمارستان مادر و کودک در محل بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد تعیین شده است، گفت: برای تکمیل این پروژه مبلغ ۴۵۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

 سید احمد هاشمی در گفتگو با خبرنگار حوزه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» گفت: در سال ۱۳۸۹ مجوز ساخت بیمارستان مادر و کودک در گام نخست برای ۱۰۰ تختخواب در زمینی به مساحت ۱۰ هزار مترمربع گرفته شده است.

 وی ادامه داد: بعد از ۱۰ سال مسکوت ماندن این پروژه مجدد در سال ۱۳۹۹ پیگیری‌ها آغاز و در جدول ماده ۲۰ لحاظ شد و در گام نخست ۵ میلیارد تومان اعتبار برای آن در نظر گرفته شد.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اضافه کرد: از اعتبار لحاظ شده مبلغ ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تخصیص پیدا کرده که این مبلغ صرف تحقیقات و نقشه‌کشی شده است.

 این مسئول خاطرنشان کرد: همچنین در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۱۴ میلیارد تومان به‌صورت اسناد خزانه برای این پروژه لحاظ شد که به دلیل چالش‌های فراوانی که در انتخاب زمین و تأخیر پیش‌آمده باعث شد برای برگشت‌نخوردن، این مبلغ صرف خرید میلگرد برای سازه شود.

 هاشمی با اشاره به اینکه در سال گذشته مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان مادر و کودک لحاظ شد، گفت: گفتنی است که از این میزان، تنها مبلغ ۲۷ میلیارد تومان تخصیص پیدا کرد.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ادامه داد: بعد از ایجاد چالش‌های فراوان در تعیین زمین جهت ساخت بیمارستان مادر و کودک بجنورد و معین نشدن زمین مناسب در داخل شهر در بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد پایدار شد و نقشه‌ها در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفت.

 وی اضافه کرد: در حال حاضر فاز نخست ساخت بیمارستان برای ۱۰۰ تختخواب آغاز شده و پیگیری‌ها برای فاز دوم با ۳۲۰ تختخواب نیز در دستور کار است تا مجوز آن از وزارت بهداشت گرفته شود.

 

 کمبود تخت‌های بیمارستانی در خراسان‌شمالی

 هاشمی گفت: با وجود اینکه در طرح تحول سلامت تعداد تخت‌ها با احداث بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد، بیمارستان خاتم شیروان و بیمارستان جاجرم افزایش پیدا کرده؛ اما با این وجود در مقایسه با استانداردهای کشور در شاخص نسبت تخت به جمعیت، عقب هستیم و کمبود وجود دارد.

 وی بیان داشت: بر این اساس راه‌اندازی بیمارستان مادر و کودک قطعاً می‌تواند گام مثبتی در جهت بهبود وضعیت تخت‌های بیمارستانی باشد.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اظهار داشت: علاوه بر این در سفر رئیس‌جمهور به خراسان شمالی مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه در نظر گرفته شده که معمولاً این مبالغ به صورت کامل تخصیص پیدا می‌کند.

 هاشمی خاطرنشان کرد: نکته قابل‌توجه این است که مبلغ نهایی برای تکمیل بیمارستان مادر و کودک مبلغ ۴۵۰ میلیارد تومان پیش‌بینی‌شده است.

 وی با اشاره به اینکه جمعیت استان همچون کشور رو به سالمندی پیش می‌رود، ادامه داد: با توجه به سیر کاهشی جمعیت داریم و افزایش جمعیت سالمندان نیازمند مکان‌هایی برای ارائه خدمات به آن‌ها هستیم.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه زایشگاه بنت‌الهدی بجنورد در حال حاضر با ضریب اشغال تخت ۸۰ درصد فعالیت دارد، افزود: با توجه به اینکه نباید ظرفیت بیمارستان‌ها را به صورت ۱۰۰ درصدی پر کرد، بر این اساس ضرورت به ایجاد تخت اضافه وجود دارد.

 وی یادآور شد: ضرورت ایجاد تخت بیمارستانی به‌خصوص در موضوع مادر و کودک در استان خراسان شمالی وجود دارد.

 هاشمی به مسیر خارج از شهر بودن و فاصله این بیمارستان اشاره کرد و گفت: قطعاً اگر زمین مناسبی در موقعیت بهتری قرار می‌گرفت بهتر بود و مشکلات کمتری از بعد مسافت برای بیماران پیش می‌آمد.

 

 مصاحبه از آرزو رحمانی

 انتهای خبر/

 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!