حالت تاریک
  • جمعه, 1404/07/04 شمسی | 2025/09/26 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری عصر اترک هستید؟
برگی از زندگی‌نامه شهید گل‌حسن جهانی
معرفی شهید؛

برگی از زندگی‌نامه شهید گل‌حسن جهانی

گل‌حسن جهانی در سال ۱۳۴۵ در روستای سلولی به دنیا آمد و نهایت در ۱۱ اسفندماه سال ۱۳۶۶ در سومار به درجهٔ رفیع شهادت نائل آمد.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک»، گل‌حسن جهانی فرزند موسی در سال ۱۳۴۵ در روستای سلولی از توابع شهرستان بجنورد متولد شد.

 وی به مدرسه نرفت و در کنار پدرش کشاورزی و دامداری می‌کرد.

 تا قبل از سن سربازی و شهادت بر همین کار مشغول بود، وی در سن ۱۸ سالگی ازدواج کرد و تنها دو سال از عمر زندگی مشترکش گذشت.

 ازآنجایی‌که سواد نداشت آرزوی یادگیری قرآن خواندن و به دیگران آموختن را داشت و در طول زندگی سعی و تلاشش معطوف به کسب روزی حلال با کار و کوشش بود.

 وی از دوران نوجوانی نماز می‌خواند و دیگر واجباتش را انجام می‌داد.

 وی به همسرش در خصوص رعایت حجاب و زندگی ساده و بی‌آلایش تذکر می‌داد و محبوبیت زیادی در میان مردم روستا داشت و همه او را دوست داشتند.

از اعتمادبه‌نفس بالایی برخوردار بود همیشه می‌خواست به خودش متکی باشد و سربار کسی نباشد و باوجوداینکه از کودکی در کنار پدرش کار می‌کرد حتی یک روز هم از سختی کار به پدرش شکایتی نکرده بود.

 وی با رسیدن به سن سربازی بر خود فرض دانست تا در کنار دیگر رزمندگان به دفاع از کشور برخیزد، لذا خود را جهت اعزام معرفی کرد و بعد از گذراندن دورهٔ آموزشی در بیرجند، به‌عنوان نیروی تکاور در خط مقدم جبهه در مقابل تجاوز دشمن سرسختانه و با شجاعت به مقابله برمی خواست.

در یکی از دفعات اعزام در ۱۱ اسفندماه سال ۱۳۶۶ در سومار به درجهٔ رفیع شهادت نائل آمد. پیکر پاکش پس از تشییع در زادگاهش روستای سلولی به خاک سپرده شد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!