به گزارش عصر اترک به نقل از روابطعمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، جواد شاهینفر اظهار کرد: این نانوایی روز چهارشنبه افتتاح و مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه ۶۰ درصد سبد غذایی و تأمین انرژی مردم ایران از نان تأمین میشود، افزود: آرد کامل بهعنوان جایگزینی برای آرد سفید در تهیه نان میتواند به بهبود سلامت کمک کند.
شاهین فر گفت: نان کامل یا نان سبوسدار به دلیل وجود پوسته و جوانه، منبع غنی فیبر، ویتامین E، ویتامینهای گروه B، مواد معدنی و ترکیبات آنتیاکسیدان، یکی از بهترین گزینهها برای امنیت غذایی محسوب میشود.
وی خاطرنشان کرد: مصرف نان حاوی آرد کامل ضمن کمک به تأمین نیاز روزانه افراد به فیبر باعث بهبود خونرسانی، کنترل قند خون و حفظ سلامت دستگاه گوارش میشود.
این مسئول بیان داشت: مصرف غلات کامل ارتباط مستقیمی با کاهش میزان بیماریهای مزمن مانند بیماریهای قلبی عروقی، برخی از بیماریهای سرطان و دیابت دارد.
انتهای خبر/ رحمانی
0 نظر