حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1404/05/30 شمسی | 2025/08/21 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
اعزام ۵۰ هزار زائر رضوی از  خراسان‌شمالی
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان خبر داد:

اعزام ۵۰ هزار زائر رضوی از خراسان‌شمالی

معاون فرهنگی، آموزش و پژوهش سازمان تبلیغات اسلامی خراسان‌شمالی گفت: در مجموع ۵۰ هزار نفر زائر پیاده و سواره از استان خراسان شمالی برای حضور در مراسم چهل و هشتم در مشهد مقدس حضور و به عزاداری می‌پردازند.

حجت‌الاسلام ناصر هدایتی در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» گفت: بعد از اتمام ایام اربعین و آغاز سفرهای رضوی به مشهد مقدس، باتوجه‌به اینکه خراسان شمالی میزبانی زائران استان‌های شمالی همچون گلستان و مازندران را دارد، از دوراهی دشت تا خروجی فاروج موکب‌هایی در این مسیر تعبیه برای ارائه خدمت به زائران برپا شده است.

  معاون فرهنگی، آموزش و پژوهش سازمان تبلیغات اسلامی خراسان‌شمالی با اشاره به اینکه ۶۰ موکب مردمی پذیرایی از زائران امام رضا (ع) در مسیر ورودی و خروجی خراسان شمالی برپا شده است، گفت: سال گذشته ۱۱ هزار و ۳۵۰ نفر زائر خراسان شمالی به‌صورت پیاده برای حضور در مراسم شهادت امام رضا (ع) در مشهد حضور پیدا کردند.

این مسئول با اشاره به اینکه بر اساس آمار ثبت شده در سازمان تبلیغات اسلامی استان ۱۵ هزار نفر زائر پیاده برای اعزام به مشهد مقدس ثبت‌نام کردند که در قالب ۶۶ کاروان پیاده هستند، گفت: همچنین بر اساس ثبت‌نام‌ها و پیش‌بینی‌های انجام شده ۲۳۸ کاروان سواره با ۳۲ هزار و ۸۰۰ نفر زائر نیز برای شرکت در مراسم آخر صفر در مشهد حضور پیدا خواهند کرد.

 هدایتی یادآور شد: نکته قابل‌توجه این است که در مجموع ۵۰ هزار نفر زائر پیاده و سواره از استان خراسان شمالی برای حضور در مراسم چهل و هشتم در مشهد مقدس حضور و به عزاداری می‌پردازند.

 وی گفت: نکته قابل‌توجه این است که این زائران افرادی هستند که در سامانه سازمان تبلیغات ثبت شده‌اند، قطعاً آمار افرادی که به‌صورت شخصی حضور پیدا کردند خیلی بیشتر از این آمار است.

هدایتی بیان داشت: حرکت زائران رضوی به سمت مشهد از بعضی روستاهای و شهرهای دور خراسان شمالی از قبل اربعین آغاز شده و بقیه شهرها و روستاها نیز از روز اربعین و بعد از آن در این مسیر حضور پیدا می‌کنند.

 این مسئول با اشاره به اینکه ۶۰ مسجد در بین راه برای ارائه خدمت به زائران رضوی هماهنگ شده، یادآور شد: تمامی مساجد و حسینیه‌ها در طول مسیر برای ارائه خدمت به زائران رضوی آماده شده‌اند، همچنین خانواده‌های زیادی به‌صورت خودجوش منازلشان را برای ارائه خدمت به زائران آماده کرده‌اند.

معاون فرهنگی، آموزش و پژوهش تبلیغات اسلامی خراسان شمالی بیان داشت: در مسیر پیاده‌روی کاروان‌ها با همراهی روحانی، برگزاری نماز جماعت در مسیر، توزیع بسته‌های فرهنگی و آموزشی اجرایی می‌شود که قطعاً این فضای معنوی که در جامعه جریان پیدا می‌کند، باعث می‌شود جهت‌دهی خاصی برای افراد داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه مجالس مذهبی در واقع بیمه‌ای برای افراد تلقی می‌شود، گفت: بنابراین تمام افراد شرکت‌کننده در این مسیر جهت را پیدا کرده‌اند و قطعاً این حرکت تنها پیاده‌روی و سرگرمی محسوب نمی‌شود و آنها با یک هدف خاصی در این جریان نقش ایفا می‌کنند.

 هدایتی در انتها گفت: موکب‌های رضوی از سه روز مانده به اربعین فعال شدند و تا روز شهادت امام رضا ادامه دارند که برخی از موکب‌ها ویژه کاروان‌های پیاده بودند و با توجه به اینکه آخرین کاروان‌های پیاده روز گذشته از فاروج خارج شدند، بنابراین این موکب‌ها نیز جمع‌آوری می‌شوند.

 این مسئول بیان داشت: همچنین نکته قابل‌توجه این است که یک خیر فاروجی ویژه زائران پیاده رضوی از آغاز شروع این پیاده‌روی به صورت روزانه در تمام مسیرهای عبوری زائران بین ۳ تا ۶ هزار پرس غذای گرم و ۸۰۰۰ دانه شیرینی توزیع کرده است.

انتهای خبر/ 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!