حالت تاریک
  • جمعه, 1404/09/07 شمسی | 2025/11/28 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری عصر اترک هستید؟
دستگاه‌ها بسیجی عمل کنند
امام جمعه اسفراین:

دستگاه‌ها بسیجی عمل کنند

امام جمعه شهرستان اسفراین گفت: ادارات بسیجی عمل کنند؛ اگر مسئولین ما بخواهند اداری کار کنند، مشکلات مردم هم حل نخواهد شد، بنابراین نیاز است بسیجی و جهادی کار شود.

به گزارش گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک»، حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمد موسوی، در خطبه‌های امروز نماز جمعه اسفراین از جنگ ترکیبی دشمن برای جداکردن مردم از انقلاب گفت که دشمن دو هدف بیشتر ندارد: یا ولایت را از انقلاب بگیرد یا مردم را که اولی را کور خوانده، اما هنوز روی دومی حساب باز کرده است.

وی جنگ نرم و جنگ اقتصادی را دو لبهٔ اصلی این نقشه دانست و ادامه داد: وقتی گرانی افسارگسیخته است، وقتی یک جنس در یک بازار ۱/۵ میلیون و چند قدم آن‌طرف‌تر ۲/۵ میلیون است، وقتی جوان تحصیل‌کرده بیکار است اما مرغ و خروس فلانی سر کار است، وقتی برای وام ازدواج و زمین این‌قدر کاغذبازی و اذیت می‌کنند، دشمن به هدفش رسیده است؛ حتی اگر ما نخواهیم.

امام جمعه اسفراین با انتقاد شدید از زیرمیزی پزشکان افزود: مردم روستایی با پلاستیک پر از اسکناس پنج و ده تومانی می‌آید بیمارستان، می‌گویند یک میلیون زیرمیزی بده! این سرگردنه‌گیری است.

 موسوی خطاب به مسئولان تأکید کرد: قوه قضاییه با ترک فعل مدیران برخورد کند، مجلس قانون گره‌گشا بگذارد، ادارات به‌جای کاغذبازی، جهادی کار کنند.

وی پنج توصیهٔ اخیر رهبر انقلاب را نیز مرور کرد: ادارات بسیجی عمل کنند، وحدت داشته باشیم، از دولت حمایت کنیم، از اسراف دست بکشیم و ارتباطمان با خدا را قوی کنیم. سپس با استناد به آیهٔ ۹۶ سوره اعراف گفت: اگر اهل ایمان و تقوا باشیم، خود خدا برکت آسمان و زمین را می‌گشاید.

 

انتهای خبر /رضازاده 

 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!