
مدیر تعاون روستایی استان:
مطالبات کلزا کاران در خراسانشمالی پرداخت شد
مدیر تعاون روستایی خراسانشمالی گفت: مطالبات کشاورزان تحویلدهنده کلزا به مراکز خرید وابسته به تعاون روستایی در شهرستانهای مانه و سملقان پرداخت شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» به نقل از روابطعمومی تعاون روستایی خراسان شمالی، جلیل رمضانی گفت: بخش عمدهای از مطالبات کشاورزان تحویلدهنده کلزا به مراکز خرید وابسته به تعاون روستایی در شهرستانهای مانه و سملقان پرداخت شد.
وی در ادامه افزود: باگذشت سه هفته از زمان شروع خرید کلزا از کشاورزان خراسان شمالی و با پیگیریهای صورتگرفته تا کنون از کل مطالبات کلزا کاران استان، ۸۰% آن به مبلغ حدود ۱۲۰ میلیارد ریال به کشاورزان پرداخت شده است و الباقی نیز طی روزهای آتی پرداخت خواهد شد.
مدیر تعاون روستایی خراسان شمالی بیان کرد: خرید کلزا در سایر شهرستانهای خراسان شمالی از ابتدای تیرماه آغاز شده است.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!