حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1404/02/18 شمسی | 2025/05/08 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
ثبت ۹۵ بیمار خاص در شیروان
مسئول داروخانه بیمارستان امام خمینی شیروان خبر داد:

ثبت ۹۵ بیمار خاص در شیروان

مسئول داروخانه بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان شیروان گفت: ۹۵ بیمار خاص که هشت بیمار هموفیلی، ۴۰ بیمار پیوند کلیه و پیوند کبد و ۴۷ بیمار MS هستند، تحت پوشش این مرکز قرار دارند.

مروارید تیموری‌اوغاز در گفتگو با خبرنگار حوزه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک» گفت: در بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان شیروان بیماران MS بیشتر شامل خانم‌ها، هموفیلی بیشتر پسرهای زیر ۱۸ سال که از هشت بیمار هموفیلی هفت نفر آن پسر و یک نفر آن خانم است، پیوند کبد و پیوند کلیه نیز به نسبت برابر بیماران خانم و آقا داریم.

مسئول داروخانه بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان شیروان در خصوص توزیع داروهای بیماران خاص افزود: داروها به صورت سهمیه‌ای است که در بجنورد توسط داروخانه هلال احمر توزیع ولی در شیروان توسط بیمارستان امام خمینی (ره) صورت می‌گیرد و شهرستان فاروج نیز تحت پوشش این مرکز است.

تیموری‌اوغاز در خصوص اینکه هزینه داروی بیماران خاص چگونه است، گفت: اکثر داروهای آنان به صورت رایگان است ولی بعضی از داروهای بیماران پیوندی به مقدار ۳ تا ۵ درصد هزینه را خود بیمار متحمل می‌شود، ولی باقی آن تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: دغدغه اصلی بیماران دریافت به موقع داروها است، زیرا یک بیمار هموفیلی در معرض خونریزی، پیوندی‌ها در معرض پس زدن و بیماران ام اس که دچار حملات خواهند شد و اگر به موقع دارو دریافت نکنند رِنج آزمایشگاهی آنان بهم می‌خورد و آسیب خواهند دید.

تیموری‌اوغاز تصریح کرد: باتوجه به اینکه بدن بیماران خاص به داروهایی که مصرف می‌کنند عادت کرده است، نمی توانند به راحتی آن را تعویض کنند و داروهایی که وارداتی و مبلغ زیادی دارند، به زحمت گیر می‌آید.

وی بیان داشت: به طور مثال داروی بیماران هموفیلی که باید برای بیماران زیر ۲۰ سال فاکتور ۲۵۰ داده شود اما سه ماه اخیر فاکتور ۵۰۰ تحویل آن‌ها می‌دهیم که دوباره دغدغه‌ای دیگر برای مصرف به اندازه آن خواهند داشت.

این کارشناس پرستاری در ارتباط با اینکه چرا داروها بصورت فصلی توزیع نمی‌شود و ماهانه است، گفت: اولین دلیل آن این است که هزینه داروها بالا است همچنین امکان دارد بر اساس رِنج آزمایشگاهی که انجام می‌دهند، میزان دارو تغییر کند و بیمه‌ها نیز دارو‌ها را به صورت ماهانه تایید و تحت پوشش خود قرار می‌دهند وگرنه خود بیماران نیز راغب این هستند که تحویل داروها دو ماهه باشد زیرا رفت و آمد برای آن‌ها راحت‌تر خواهد بود.

مسئول داروخانه بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان شیروان در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به این که هزینه‌ای در خصوص توزیع داروها دریافت نمی‌کنیم اما دغدغه‌ بیماران به دغدغه من تبدیل شده و برای راحتی آن‌ها شماره خود را در اختیار آن‌ها قرار داده‌ام که با توجه به سیستمی شدن تایید داروها، برای آنان تایید کنم و هر وقت که خودشان توانستند یا همراه آنان برای تحویل دارو مراجعه کنند.

انتهای خبر/حق بین

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!