حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/01/05 شمسی | 2025/03/25 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
برگی از زندگی شهید علي آينه‌بيگي
با شهدا؛

برگی از زندگی شهید علي آينه‌بيگي

شهید علی آینه‌بیگی فرزند مختار، سال ۱۳۴۶ در شهر راز دیده به جهان گشود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک»، شهید آینه‌بیگی کودکی خود را در محیطی ساده و سرشار از معنویت گذراند و از آن دوران بسیار آرام و مؤدب بود.

 در نوجوانی به علّت بیماری پدر مجبور شد کار و تحصیل را باهم داشته باشد تا بتواند خانواده را یاری کند و این سختی‌ها او را بسیار صبور و مقاوم ساخته بود.

 تحصیلات را تا مقطع دوّم متوسطه بیشتر ادامه نداد تا فرصتی برای کمک به امور مالی خانواده پیدا کند.

طی آن دوران شوق بسیاری برای شرکت در عرصهٔ جنگ داشت که به علّت کمی سن، این امر صورت نمی‌گرفت.

علی فراغت را با مطالعهٔ کتاب‌های مذهبی و آشنایی با زندگی ائمهٔ اطهار و اهل‌بیت پشت سر می‌گذاشت.

فعّالیت در پایگاه‌های بسیج و نگهبانی‌های شبانه از دیگر تلاش‌های صادقانهٔ وی بود.

 دقت در انجام واجبات دینی و تأثیر معنوی آن از او فردی دلسوز و صادق به بار آورده بود که تمام ویژگی‌های اخلاقی دیگر را نیز در او پرورش داد.

 پیرو امر ولایت و امام (ره)،۱۹ساله بود که توسط ارتش و با مسئولیت تکاور عازم نبرد می‌شود، با پیشانی‌بندی که روی آن نوشته بود «عشق به خمینی عشق به همهٔ خوبی‌هاست».

 علی با آرزوی شهادت که پیوسته در خاطرش بود در قسمتی از وصیت‌نامه‌اش این گونه ابراز می‌دارد: «بار پروردگارا از عنایتی که به من روا داشتی تا به‌سوی تو بشتابم سپاسگزارم».

 این عبد عاشق شهادت در سال ۱۳۶۷ در منطقهٔ پنج‌وین مورد اصابت ترکش خمپاره قرار گرفته و به لقاءالله می‌پیوندد.

به دلیل متلاشی‌شدن و همچنین مفقودشدن جنازه مطهرش تنها پلاک این شهید بزرگوار طی مراسمی در گلزار شهدای راز خاک سپاری شد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!