حالت تاریک
  • دوشنبه, 1404/02/22 شمسی | 2025/05/12 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
برگی از زندگی شهید رمضانعلی برات‌زاده
هر روز با شهدا؛

برگی از زندگی شهید رمضانعلی برات‌زاده

شهید رمضانعلی برات‌زاده در سال ۴۳ در شهرستان بجنورد روستای چناران دیده به جهان گشود. ۱۳ آذرماه سال ۶۶ نیز به شهادت رسید.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک»، شهید رمضانعلی برات زاده در سال ۴۳ در شهرستان بجنورد روستای چناران دیده به جهان گشود.

شهید رمضانعلی برای اینکه بتواند مخارج خانواده را تامین کند به شغل قالیبافی مشغول شد و در کار خود خبره و با درایت بود و علاقه زیادی به جبهه داشت و دوست داشت که در أینده به عنوان یک پاسدار رسمی در ارگان مشغول به کار شود.

شهید بسیار مهربان و دلسوز بود و بیشتر اوقات خود را ورزش می‌کرد و به ورزش علاقه زیادی داشت. رمضان قبل از انقلاب و بعد از آن در تظاهرات شرکت می‌کرد و با سختی با مخالفان اسلام به مبارزه بر می‌خواست تا اینکه در سن ۱۸ سالگی در سال ۶۲ عازم جبهه شد.

دوران سربازی خود را کاملاً در جبهه گذراند و در جبهه به عنوان آرپی چی زن مشغول به خدمت بود و بعد از آن از طریق بسیج سپاه پاسداران بعد از اتمام دوران سربازی به اسلام و انقلاب خدمت کرد.

شهید علاقه خاصی به امام حسین داشت و دوست داشت مانند او نیز به شهادت نائل شود تا اینکه  ۱۳ آذرماه سال ۶۶ در جزیره مجنون از ناحیه پا ترکش خورده و در همان جا دار فانی را با شهادت شیرین به اتمام رساند.

انتهای خبر/ دهقانی

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!