
معرفی شهید؛
برگی از زندگینامه شهید فرهاد تقیپور
شهید فرهاد تقیپور فرزند خانلر ۱۳۴۷ در روستای هانزی به دنیا آمد و در پنجم بهمنماه سال ۱۳۶۵ در دومین مرحله از اعزام عملیات کربلا ۵ شلمچه مجروح و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک»، فرهاد تقیپور، فرزند خانلر در سال ۱۳۴۷ در روستای هانزی از توابع شهرستان بجنورد در شب عید سعید فطر به دنیا آمد.
وی تا کلاس پنجم ابتدایی بیشتر درس نخواند و پس از آن به دلیل وجود مشکلات مالی خانواده مجبور به ترک تحصیل شد. پس از ترک تحصیل به قالیبافی برای امرار معاش خانواده روی آورد و تنها قبل از اعزام و شهادت در همین حرفه مشغول بود.
فرهاد فردی بسیار صادق و راستگو بود و از حالات روحانی خاصی برخوردار بود و نماز را در اول ادا میکرد ارادت خاصی به ائمه (ع) داشت.
خصوصاً در گرفتاری به علی ابن موسیالرضا توسل میکرد و خوشاخلاق و مؤدب بود که از شاخصههای رفتاری او بود.
علاقه زیادی به قرائت قران و به ادعیه خصوصاً به دعای کمیل علاقه خاصی داشت و در صبح جمعه دعای ندبه شرکت میکرد.
وی در آغاز سنین نوجوانی به عضویت بسیج درآمد و در فعالیتهای پایگاه شرکت میکرد، در همان زمان خود را سرباز از جان گذشته و فدایی امام خمینی (ره) نامید.
فرهاد در سنین ۱۶ سالگی برای اولینبار به جبهه اعزام شد و در جبهه بهعنوان رزمندهای دلیر و شجاع در کنار برادرش در دفاع از خاک و میهن میپرداخت.
نهایت پنجم بهمنماه سال ۱۳۶۵ در دومین مرحله از اعزام عملیات کربلا ۵ شلمچه وقتی به مدد فرماندهشان که مجروح شده بود رفت، به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر پاک شهید پس از تشییع در گلزار شهدای بجنورد به خاک سپرده شد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!