حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/03/20 شمسی | 2025/06/10 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
برگی از زندگی شهید عباسعلی شیری
همراه با شهدا؛

برگی از زندگی شهید عباسعلی شیری

شهید عباسعلی شیری سوم فروردین ۱۳۴۴ در روستای مملجه از توابع شهرستان بجنورد به دنیا آمد و یازدهم اردیبهشت ۱۳۶۵ در فکه توسط نیروهای عراقی براثر اصابت ترکش به شهادت رسید.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی عصراترک، شهید عباسعلی شیری سوم فروردین ۱۳۴۴ در روستای مملجه از توابع شهرستان بجنورد به دنیا آمد. 

پدر شهید عباسعلی شیری، اسدالله بود و مادرش عذرا نام داشت. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند و به‌عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت.

یازدهم اردیبهشت ۱۳۶۵ در فکه توسط نیروهای عراقی براثر اصابت ترکش به شهادت رسید. 

مزار او در گلزار شهدای انصارالحسین زادگاهش قرار دارد.

در وصیت‌نامه شهید شیری آمده است:

با سلام به حضرت مهدي (عج) و به اميد ظهورش و با سلام بر نائب برحقش كه گوش همه منتظران و عشق همه مستضعفان جهان به سوي اوست و خنجري است الهي بر چشم مستكبران جهاني و نوري از منبع انوار الهی.

 با سلام و تحيت فراوان به شهدا و بالاخص رزمندگان مخلص بسيج، مفقود و اسراء و خانواده‌هايشان، همه رزمندگان كه هدف را درک كردند و به‌خاطر خدا مردانه در جبهه دفاع مي‌کنند و با خون خود مي‌نويسند فقط در راه خدا و فقط براي رضاي او مي‌جنگيم، مي‌ميريم، سازش نمي‌پذيريم و با درود و سلام به فرمانده عزيز و سردار رشيد اسلام برادر محمود كاوه و بنده هم راه ايشان را ادامه خواهم داد.

انتهای خبر/

 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!