
مدیرکل بیمه سلامت استان:
۲ مرکز درمان ناباروری دولتی در خراسانشمالی فعالند
مدیرکل بیمه سلامت خراسانشمالی با اشاره به اینکه دو مرکز دولتی در استان ارائه خدمات ناباروری را دارند، گفت: این مراکز شامل بیمارستان بنتالهدی بجنورد و امام خمینی (ره) اسفراین میشوند.
مهرداد سفیدگران در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک» گفت: در حال حاضر ۴ هزار و ۸۲۴ زوج نابارور در خراسان شمالی نشاندار شدند که از خدمات بیمه سلامت برخوردار هستند.
وی ادامه داد: نشاندار شدن زوجهای ناباور از طریق پزشک در سامانه درج میشود و فرد موردنظر از خدمت برخوردار و یا فرد باید مدارک موردنیاز را به بیمه سلامت ببرد و توسط بیمه سلامت از این خدمت برخوردار شود.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی اضافه کرد: طرح حمایت از زوجهای نابارور از آبانماه سال ۱۴۰۱ آغاز شده و تکامل پیدا کرده است.
وی گفت: در استان خراسان شمالی در حال حاضر مرکز درمان ناباروری بیمارستان بنتالهدی بجنورد تا سطح سه، خدمات ناباروری که کاملترین سطح خدمات درمان ناباروری است، انجام میگیرد.
این مسئول یادآور شد: همچنین سطح دو نیز در بیمارستان امام خمینی (ره) اسفراین در قالب خدمات متوسط به زوجهای نابارور ارائه میشود و سطح یک نیز در مرحله ویزیت و معاینه تشخیصی است که در استان انجام میشود.
سفیدگران ابراز داشت: برایناساس برای ارائه خدمات ناباروری در خراسان شمالی دو مرکز دولتی در حال فعالیت هستند.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی دررابطهبا پوشش بیمهای زوجهای نابارور در استان خراسان شمالی گفت: ۲۹ خدمت تجهیزات پزشکی، ۵۶ خدمت آزمایشگاهی، ۶۶ قلم دارو، هفت خدمت تصویربرداری، ۲۸ خدمت پزشکی و ۴۹ خدمت کد جراحی که مربوط به خدمات تخصصی IVF و IUI و میکرواینجکشن، ICSI و انتقال جنین فریز شده مورد تعهد بیمهها است.
این مسئول ادامه داد: علاوه بر این، بسته غربالگری جنین، بسته خدمات تشخیصی آزمایش ژنتیکی، ۱۶ کد آزمایشگاهی ژنتیک، درمان ناباروری در شخص ثالث مثل رحم اجارهای، خدمات انجماد، جنین اهدایی، ذخیرهسازی بافت تولیدمثل درمان انجام میشود؛ اما هزینه اجاره جزو تعهد سیستم دولتی نیست.
وی بیان داشت: دو مرکز دولتی در استان خراسان شمالی و ۱۴۴ مرکز درمان ناباروری در کشور که شامل دولتی و غیردولتی است، تحت پوشش بیمه سلامت هستند و دریافت خدمت در این مراکز برای زوجهای که نابارور و نشاندار شدهاند در مراکز دولتی تنها ۱۰ درصد و در مراکز غیردولتی ۳۰ درصد هزینه باید توسط فرد پرداخت شود.
سفیدگران گفت: دریافت خدمات برای مناطق محروم و روستایی هیچ تفاوتی با مناطق شهری ندارند، آنها میتوانند توسط پزشک معرفی و نشاندار و خدمات را دریافت کنند و فرایند برای همه یکسان است.
وی در پاسخ به این سؤال که بیمه سلامت حمایتی برای اعزام زوجهای نابارور به شهرهای بزرگ دارد، توضیح داد: از لحاظ مالی حمایت نداریم؛ اما از لحاظ مشاوره که به کدام مراکز مراجعه کنند و یا طریقه برخورداری از خدمات مراکز در خارج استان بهصورت کامل در شرایطی که بیمار تمایل داشته باشد، انجام میگیرد.
مدیرکل بیمه سلامت استان اضافه کرد: هزینه رفت و آمد، حمل و نقل، خوراک تحت پوشش بیمه سلامت نیست، مواردی مهمی هستند که قطعاً باعث مشکلات و محدودیتهایی برای زوجین نابارور خواهد شد.
انتهای خبر/ رحمانی
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!