حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1403/10/19 شمسی | 2025/01/08 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
چرا تاج از کنار نبی نگذشت؟!
واکاوی چرخش قنبرزاده در انتخابات فوتبال؛

چرا تاج از کنار نبی نگذشت؟!

چرخش نایب‌رئیس دوم فعلی فدراسیون فوتبال از مهدی تاج به جناح علی کفاشیان، یک پیام مهم را در دل خود داشت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک» به نقل از شبکه اطلاع‌رسانی دانا؛ یک‌شنبه هفته جاری از شلوغ‌ترین و خبرسازترین روزهای خیابان سوم سئول بود. علی کفاشیان همراه با نواب‌رئیس پیشنهادی خود یعنی سیدمیرشاد ماجدی، منصور قنبرزاده و مریم منظمی برای ثبت‌نام در انتخابات ریاست فوتبال به فدراسیون رفت و فریده شجاعی، سرپرست نایب‌رئیسی سوم فدراسیون نیز از خبر ثبت‌نام مهدی تاج همراه با مهدی محمدنبی و حیدر بهاروند به‌عنوان نواب پیشنهادی در انتخابات فدراسیون فوتبال پرده برداشت.

شاید مهم‌ترین موضوع در این ثبت‌نام‌ها، چرخش قنبرزاده از جناح تاج به‌سمت کفاشیان باشد. نایب‌رئیس دوم فدراسیون تاج در دوره فعلی که سابقه دبیرکلی فدراسیون شهاب‌الدین عزیزی‌خادم را هم داشت، این بار هم چرخشی متفاوت از خود نشان داد و به‌سمت جناح مخالف تاج در این انتخابات رفت اما به‌نظر می‌رسد قنبرزاده چاره‌ای جز چرخش به‌سمت رئیس اسبق فدراسیون فوتبال نداشته؛ چرا که احتمالاً وضعیت نامشخص به‌کارگیری او باعث شده تا تاج قید ادامه هم‌کاری احتمالی با این مدیر نفتی را بزند.

قنبرزاده با حکم کمیته اخلاق روبه‌روست؛ حکمی که خودش مدعی شده در آن آمده که اگر بخواهد در پست نایب‌رئیسی فدراسیون - چه با مهدی تاج و چه با علی کفاشیان - ادامه فعالیت بدهد، باید از پست خود در شرکت ملی نفت ایران استعفا کند. چرا که وی به دلیل استمرار حضور در شرکت ملی نفت ایران به عنوان یک مدیر کل، از ادامه فعالیت در پست فعلی خود در فدراسیون محروم است. با این حال قنبرزاده مدعی شده است شرکت ملی نفت ایران دولتی نیست و او به همین دلیل مشکلی برای فعالیت همزمان در این ۲ سمت نخواهد داشت.

شاید این ادعای قنبرزاده صحیح باشد؛ چرا که بسیاری شرکت ملی نفت را یک شرکت خصولتی (خصوصی - دولتی) می‌دانند اما در مجموع باید این شرکت را یک شرکت حاکمیتی دانست که با فرض این مسئله هم باز قنبرزاده باید با استعفا از آن سمت مدیریتی، مانع پیش‌روی حضورش در فدراسیون فوتبال را برطرف کند. قنبرزاده تا آخرین بار سمت مدیر کل سلامت و تربیت بدنی شرکت ملی نفت ایران برعهده داشته و خبر استعفای او هنوز به‌شکل رسمی منتشر نشده که بتوان او را بدون مشکل دانست.

در سمت مقابل اما مهدی تاج به یار خود وفادار ماند و مهدی محمدنبی را نایب‌رئیس اول خود معرفی کرد. نبی در انتخابات ۸ شهریورماه ۱۴۰۱، با ۶۴ رای نایب‌رئیس اول فدراسیون فوتبال شد. این رأی قاطع در شرایطی کسب شد که مهدی تاج ۵۰ رأی را به خود اختصاص داد و به‌نظر می‌رسد تاج با ائتلاف مجدد با نبی و ادامه کار با وی، خیال خود را تا حدی از سبد رأی نبی در مجمع فدراسیون فوتبال مطمئن کرده و فرد مورد اعتماد آخرین مجمع انتخاباتی فدراسیون را به‌سادگی از دست نداده است.

از سمت دیگر، از گوشه و کنار گعده‌های انتخاباتی شنیده می‌شود که نگاه شماری از اعضای مجمع به منصور قنبرزاده و ادامه کار وی در فدراسیون مثبت نیست که این امر را هم می‌توان دلیل دیگری بر رضایت تاج از خروج قنبرزاده از ائتلاف انتخاباتی تیم خود برای تثبیت آرا دانست. قنبرزاده با ۵۸ رأی در انتخابات شهریورماه ۱۴۰۱ به نایب‌رئیسی دوم فدراسیون فوتبال رسید اما مشخص نیست چرا و چگونه، نگاه شماری از اعضای مجمع از وی برگشته و نظر متفاوتی نسبت به آخرین مجمع انتخاباتی از خود تاکنون نشان داده‌اند.

در نهایت باید گفت که انتخابات ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۳ ریاست و هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال، اصلاً انتخابات ساده و ازپیش‌تعیین‌شده‌ای نیست. استقلال ارکان انتخاباتی فدراسیون و ارکان قضایی که علی کفاشیان هم به آن اشاره کرد، نقش تعیین‌کننده‌ای در نتیجه خواهد داشت. تاکنون ۲ جناح اصلی این انتخابات مشخص شده و رئیس فدراسیون احتمالاً از دل یک مجمع داغ، نزدیک، پایاپای و پرشور بیرون خواهد آمد که این اتفاق در نهایت به نفع فوتبال ملی ماست.

انتهای خبر/گ

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از